Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesten tudtok alkalmas helyet első csókra? 17/f
Figyelt kérdés
A nagy hideget szeretném elkerülni és a sok embert is. Létezik ilyen hely? Nem akarok órákat kint lenni, mert teljesen szétfagynánk, de a szabadba lehet csak elkerülni a sok embert.2010. dec. 28. 01:12
1/8 anonim válasza:
Attól függ kit csókolsz meg.
Ha magadat akkor hősök tere.
Ha egy fiút akkor hősök tere.
Ha egy csajt akkor valami eldugott romantikus zug .... vagy hősök tere. :D:D
2/8 nielindi válasza:
moziban. egy régebbi filmre üljetek be, amire már nem mennek sokan. ott sötét is van, nem zavar a sok ember.
3/8 anonim válasza:
menjetek moziba ott a sötét a nyugi a tuti :)
4/8 anonim válasza:
Válassz olyan kávézót, teázót, ahol van eldugott rész. Nézz körül.
(Budapesten pl. Siriusnak van olyan része, ami ilyen galériás... fel kell mászni, és jó kis eldugott sarok.)
5/8 anonim válasza:
nekem ilyen időben volt, esett a hó is szépen :) koriztunk.. utána kint folytattuk :) szerintem az a legjob ha kevesen vannak, esti séta, kint az utcán, kibirod ha kicsit hideg van
6/8 anonim válasza:
A Sirius marha jó hely, imádom, nagyon tudom ajánlani mindenkinek!
Barátokkal, pároddal, akárkivel. :D Borzasztó jó hely, de rég voltam már. :)
7/8 Bretso válasza:
Első csók bárhol. A lényeg, hogy jól érezzétek magatokat előtte, teremtődjön meg a romantikus hangulat.
8/8 anonim válasza:
Igazából még egy hideg, huzatos lépcsőház is alkalmas. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!