Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj, ha 14 éves vagyok, és még az első csókra várok? :$
Figyelt kérdés
A baráti körömben már mindenkinek volt.. :/2012. jún. 6. 15:59
2/14 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat szeretnék.. -.-"
2012. jún. 6. 16:03
3/14 anonim válasza:
még nekem sem volt, és aztán?:)
15/L Manapság nem kell a fiúknak a cuki lány:)
4/14 anonim válasza:
Veled egyidős vagyok. A felfogásoddal van baj. Ez nem egy verseny. Majd akkor csókolózol, ha megtalálod a méltó embert.
5/14 anonim válasza:
egyáltalán nem gáz én is pont így gondolkoztam, hogy úristen ennyi idősen már mindenki elvesztette a csókszüzességét én meg nem. De ez baromság nemrég egy váratlan nap egy koncerten részegen megtörtént. 15/F
6/14 anonim válasza:
heló énis ebbe a cipőbe járok. másfél hónap és 15 leszek de nem parázok majd eljön mindennek a maga ideje szerintem ne parázz emiatt
7/14 anonim válasza:
ne fossál, 23 éves jóképű fiú létemre, még én sem csókolóztam ! Lánybarátok voltak eddig, de semmi komoly... majd eljön mindennek az ideje! :)
8/14 anonim válasza:
úh 14... én ekkor még a haverokkal szórakoztam kint és ilyenekre még csak nem is gondoltam...
Az első csókos is most volt nemrég és haarosan 18 vagyok!
NE aggódj, légy még gyerek és élvezd ki!
A barátnőid meg hát... szerintem csak túl akartak lenni rajta. Ritka ilyen korban az igazi szerelem max gyerek szerelem de az nem az igazi...
Persze ezzel nem a barátnőidet akarom sérteni! Csak a mai lányok többsége ilyet. (tisztelet a kivételnek!)
9/14 anonim válasza:
még hogy nem kell a pasiknak a cuki csaj nálam ők a nyerők mennyenek a ribancok a pi*ába már unalmas ez a ba*áskényszer a fiataloknál sajnálom hogy nem 100 évvel hamarabb élünk talán lenne esélyem egyetlen 1 nővel leélni az életem emberek vagyunk és ennek megfelelően kellene élnünk sz*rügy hogy ilyen a világ amúgy nem gáz ha még nem volt meg az első nekem 16 évesen volt 17/F
10/14 anonim válasza:
15 vagyok, és én is várok rá. Tényleg nem kellenek a fiúknak az értelmes és normális lányok, mindenki a nagymellű műnőkre bukik.:DD Én meg úgymond 'várom az igazit', és nem fogok egy üvegezés alkalmával megcsókolni valakit, csak mert jó poén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!