Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kezdjek bele a csábításba?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdjek bele a csábításba?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok, volt már több párkapcsolatom, de azokban mindig a pasi kezdeményezett először.

Most viszont nagyon megtetszett egy srác, állatorvos, akkor ismertem meg, mikor a macskám kezelte [ :) ]. Facebookon is megtaláltam, de nem mertem bejelölni. Igazából olyan könnyű volt eddig, hogy mindig a pasik szedtek fel engem, hogy fogalmam sincs milyen az, ha egy csaj próbálkozik.

Szerintetek hogyan álljak neki? Mit mondhatnék/írhatnék neki?

(A macskát nem járathatom minden nap a dokihoz, csak hogy találkozhassak vele)

2012. jún. 4. 13:11
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :) Mennek a felpontozások!

Végülis van 4 macskám meg egy kutyám... a macskáknak egyébként is itt az oltási szezon :D

Már csak azt kéne megtudnom, hogy melyik napokon rendel ő pontosan, mert azért gondolom az is feltűnik majd neki, hogy a 3 doki közül mindig hozzá járok :D

2012. jún. 4. 13:44
 12/18 f@pin@ ***** válasza:

Miért lehetne gond az, hogy nős? Hiszen nem a felesége akarsz lenni, vagy igen? Ez csak egy kis flört...egyelőre!

Ha esetleg a macskád dorombolna, amikor hozzáér, próbáld utánozni, és rebegtesd a pilláidat! :)

2012. jún. 4. 13:49
 13/18 anonim ***** válasza:
Ó, hát akkor van lehetőség bőven, ha ennyi állatka vár még otthon kezelésre! És ha észreveszi, hogy csak hozzájársz, az főleg jó és már léptél is egyet előre! Ez így ideális lenne, ha nem akarsz ajtóstól rontani a házba.
2012. jún. 4. 13:58
 14/18 anonim ***** válasza:

" bocsánat, hogy már megint rabolom az idejét, de azt hiszem, a cicám észrevette, hogy szívesen járok ide, úgyhogy gyorsan megfázott! Nem mertem megkockáztatni, hogy ne hozzam el, a végén még tényleg beteg lesz..."

Ha ezt írná vagy mondaná nekem valaki, akkor a következőket gondolnám: Le sem mer tegezni, tehát nagyon felnéz rám, meg van a csaj.

Az egész szöveg pedig egy verbális combszéttárás.

Nehéz lenne nem megdugni a csajt az első randin. Aztán meg nehéz lenne másra is tartani.

2012. jún. 4. 14:01
 15/18 anonim ***** válasza:

jelöld be! Azt is hiheti szimplán hogy csak azért jelölted be mert ismered, nem fogja rögtön azt gondolni hoyg "Hmm a farkamat akarja"

f18

2012. jún. 4. 16:46
 16/18 anonim ***** válasza:
Nos, alakul a dolog? Sikerült már elérned valamit nála? Nagyon szurkolok, talán egy kicsit azért is, mert az én cicám állatorvosával ezt nem játszhatom el, sajnos... pedig bepróbálkoznék én is :-D
2012. jún. 15. 10:11
 17/18 A kérdező kommentje:

Hihi, köszi :)

Igen azóta már elvittem hozzá a macskám oltásra és ott flörtöltem vele, és úgy néz ki vette az adást, mert már voltunk randizni is :)

Csak most nem tudunk találkozni, mert külföldön vagyok, de alig várom, hogy hazamenjek :D

2012. jún. 15. 22:00
 18/18 anonim ***** válasza:
Jaj, de jó, nagyon örülök, hogy valakinek összejön :-D sok sikert és boldogságot nektek!
2012. jún. 16. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!