Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kezdjek bele a csábításba?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdjek bele a csábításba?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok, volt már több párkapcsolatom, de azokban mindig a pasi kezdeményezett először.

Most viszont nagyon megtetszett egy srác, állatorvos, akkor ismertem meg, mikor a macskám kezelte [ :) ]. Facebookon is megtaláltam, de nem mertem bejelölni. Igazából olyan könnyű volt eddig, hogy mindig a pasik szedtek fel engem, hogy fogalmam sincs milyen az, ha egy csaj próbálkozik.

Szerintetek hogyan álljak neki? Mit mondhatnék/írhatnék neki?

(A macskát nem járathatom minden nap a dokihoz, csak hogy találkozhassak vele)

2012. jún. 4. 13:11
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Ja és még annyi, hogy fogalmam sincs, van-e valakije.
2012. jún. 4. 13:12
 2/18 kendrazoltan ***** válasza:
83%

Nagyon jól jöhet ki, ha a munkájára hegyezed ki a dolgot. Például én személy szerint nagyon felfigyelnék rád, ha állatorvos lennék és egy olyan szöveggel jönnél be, hegy pl.:

" bocsánat, hogy már megint rabolom az idejét, de azt hiszem, a cicám észrevette, hogy szívesen járok ide, úgyhogy gyorsan megfázott! Nem mertem megkockáztatni, hogy ne hozzam el, a végén még tényleg beteg lesz..."

Egy ilyen kis poén jó humorérzéket feltételez, ami nőknél sajnos ritka... (mindenkitől bocsánat, aki nem így gondolja)

2012. jún. 4. 13:17
 3/18 kendrazoltan ***** válasza:
...ez pedig - talán mondanom sem kell - vonzó, mert elég szolid, nem nyomulós, a labda viszont mégis fel lett adva...a reakciója szerintem minden kérdésedet megválaszolná...azt is, hogy van-e valakije és azt is, hogy tetszel-e neki...
2012. jún. 4. 13:19
 4/18 anonim ***** válasza:
kendrazoltan jól mondja: csak sajnos a mai lányok nem kreatívak.
2012. jún. 4. 13:20
 5/18 A kérdező kommentje:

Ez tényleg jó pofa, csak félek, hogy kb. 5ször beleakadnék a szövegbe, amíg elmondom :D

3 napig jártunk oda a cicámmal, de szerintem én jobban izgultam mindig a váróban, mint a macskám :D

2012. jún. 4. 13:24
 6/18 anonim ***** válasza:
akkor kellett volna alakitani a helyzetet, amig oda jártál...most már muszáj lesz várnod, míg a sz@ros macskád megint bekrepál...de addig készülj fel, hogy mivel fogod "kiugratni a nyulat a bokorból" ráadásul úgy, ha visszautasít ne égjen le a képedről a bőr...
2012. jún. 4. 13:29
 7/18 anonim ***** válasza:
következő alkalommal beszélgetsz vele még a macskádat vizsgálja, pl megkérdezed hogy otthon tart e állatot, stb aztán mondod neki hogy barátnője biztos szerencsés, mire ha azt mondja nincs szerintem le fog esni neki
2012. jún. 4. 13:30
 8/18 anonim ***** válasza:
A legszebb az lenne: "nincs barátnőm, meleg vagyok"...
2012. jún. 4. 13:32
 9/18 f@pin@ ***** válasza:
95%

Én, a helyedben macskanőnek öltöznék, és elmennék a rendelésére. Olyan sztrippet adnék elő, hogy a nyála csorogna! :)

Aki ezt visszautasítja, az csakis egy fatökű, vagy egy puhap.cs lehet!

2012. jún. 4. 13:33
 10/18 anonim ***** válasza:

Szerezz be egy újabb háziállatot (pl. ékszerteknős, hörcsög, stb. hasonló kistestű állat) és keresd fel vele. De akkor már ne bénázd el, érdeklődj felőle a vizsgálat során, jó ötlet az, hogy célzol a barátnőjére, mert ha érdeklődik irántad ő is, akkor tuti lecsap a kérdésre, és közli veled, hogy nincs senkije.

A mi állatorvosunk is tuti pasi, szívesen elcsábítanám én is, de neki sajnos van felesége... hát igen, erről lekéstem. De te legyél szemfülesebb! Esetleg érdeklődj a váróban más pácienstől a doktorról, mondjuk hogy milyen kedves, hol él a családjával, stb. hátha valaki használható infót tud róla adni! Sok sikert!

2012. jún. 4. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!