Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdjek bele a csábításba?
21 éves vagyok, volt már több párkapcsolatom, de azokban mindig a pasi kezdeményezett először.
Most viszont nagyon megtetszett egy srác, állatorvos, akkor ismertem meg, mikor a macskám kezelte [ :) ]. Facebookon is megtaláltam, de nem mertem bejelölni. Igazából olyan könnyű volt eddig, hogy mindig a pasik szedtek fel engem, hogy fogalmam sincs milyen az, ha egy csaj próbálkozik.
Szerintetek hogyan álljak neki? Mit mondhatnék/írhatnék neki?
(A macskát nem járathatom minden nap a dokihoz, csak hogy találkozhassak vele)
Nagyon jól jöhet ki, ha a munkájára hegyezed ki a dolgot. Például én személy szerint nagyon felfigyelnék rád, ha állatorvos lennék és egy olyan szöveggel jönnél be, hegy pl.:
" bocsánat, hogy már megint rabolom az idejét, de azt hiszem, a cicám észrevette, hogy szívesen járok ide, úgyhogy gyorsan megfázott! Nem mertem megkockáztatni, hogy ne hozzam el, a végén még tényleg beteg lesz..."
Egy ilyen kis poén jó humorérzéket feltételez, ami nőknél sajnos ritka... (mindenkitől bocsánat, aki nem így gondolja)
Ez tényleg jó pofa, csak félek, hogy kb. 5ször beleakadnék a szövegbe, amíg elmondom :D
3 napig jártunk oda a cicámmal, de szerintem én jobban izgultam mindig a váróban, mint a macskám :D
Én, a helyedben macskanőnek öltöznék, és elmennék a rendelésére. Olyan sztrippet adnék elő, hogy a nyála csorogna! :)
Aki ezt visszautasítja, az csakis egy fatökű, vagy egy puhap.cs lehet!
Szerezz be egy újabb háziállatot (pl. ékszerteknős, hörcsög, stb. hasonló kistestű állat) és keresd fel vele. De akkor már ne bénázd el, érdeklődj felőle a vizsgálat során, jó ötlet az, hogy célzol a barátnőjére, mert ha érdeklődik irántad ő is, akkor tuti lecsap a kérdésre, és közli veled, hogy nincs senkije.
A mi állatorvosunk is tuti pasi, szívesen elcsábítanám én is, de neki sajnos van felesége... hát igen, erről lekéstem. De te legyél szemfülesebb! Esetleg érdeklődj a váróban más pácienstől a doktorról, mondjuk hogy milyen kedves, hol él a családjával, stb. hátha valaki használható infót tud róla adni! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!