Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány a buszról. Hogyan kezdjek vele barátkozni?
menj oda hozzá, hogy tegnap elhagyott valamit a buszon, de mire észbekaptál már elment és nem bírtad odaadni neki. ma meg nem hoztad magaddal, úgyhogy beszéljetek meg egy időpontot, hogy visszaadhasd neki! már meg is van beszélve a randi, amire remélhetőleg nem viszi a barátnőjét..
Aztán vagy megmodnod, hogy nem igaz az elvesztetted történet, vagy azt modnod, hogy összekeverted egy másik lánnyal. de azért találkozhatnátok máskor is...
Szerintem az a legjobb, ha úgy mész oda hozzá, hogy bocs, de annyira ismerős vagy, csak nem tudlak hova tenni, nem a .... suliba jársz, vagy nem a ....... találkoztunk?
Valószínűleg azt mondja majd, hogy nem, de innentől már legközelebb tudsz neki köszönni is, aztán csak lesz alkalom, hogy nem a barátnőjével lesz. Egy ilyen beszélgetés még tovább is folytatódhat akár hármasban is.
Rabold el a barátnőjétől.Én egyszer felkértem egy lányt egy bulin táncolni,aki egy barátnőjével táncolt.Le akartam kérni.Erre azt mondta:-Bocsi,össze van ragadva a kezünk.
Lezbik voltak
Menj oda hazzajuk nyugodtan.Próbálj meg valami ürüggyel odamenni.pl:magad elé engeded és azt mondod neki h jajj már megint milyen sokan vannak. És máris zajlik a duma.
Sok sikert ne legyél kuka!lehet életed hercegnõjét szalasztod el. ..;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!