Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hát van 1 lany akit nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Peti 19996 kérdése:

Hát van 1 lany akit nagyon szeretek, és ov barátkozni akkar csak mit tegyek?

Figyelt kérdés
NA szóval 1 2 honnapja ismerem .. és csak 1 szer talalkosztunk .. és barátkozni akkar csak .. :/ meg tetem minden tolem telhetot amit csak tutam jo fely voltam meg igy --- és ov csak enyit irt hogy nagyon nagyn jo fely vagy de csak maragyunk barátok :/ :/ és mit tegyek hogy ez megváltozon ??
2011. márc. 8. 15:22
 1/7 anonim ***** válasza:
na akkor most nézd meg milyen válaszokat fogsz kapni...
2011. márc. 8. 15:26
 2/7 anonim ***** válasza:
felelytsd el, ez nem fog megváltozni, el kell fogadnod, de lehet, hogy 2-3 hónap múlva a lány még meggondollya magát. ;)
2011. márc. 8. 15:30
 3/7 anonim ***** válasza:
milyen iskolába jársz te :D ahogy látom a helyesírás nem az erősséged elsőnek tanulj meg írni és utána foglalkozz a csajokkal ;)
2011. márc. 8. 15:35
 4/7 anonim ***** válasza:

AZT A RÉZFÁN FÜTYÜLÉSIT NÉKI!

a bantu négerek írnak igy xDDD

Remélem vered a mellkasod minden nap hogy magyar vagyok:D

Amúgy a lánynak fontos hogy ír az ember mert abból is meglehet ítélni valakit hogy hogy ír te csikágó XD:D:D

2011. márc. 8. 17:55
 5/7 Hol? ***** válasza:

" a bantu négerek írnak igy xDDD "

Ez jó volt Respekt ! :D

2011. márc. 8. 22:22
 6/7 A kérdező kommentje:
bocs de slovák vagyok és nem nagyon tudok magyarul irni ! és akor felejcsem el ??
2011. márc. 9. 09:37
 7/7 anonim ***** válasza:
hát ez bizony friendzone, nem tudsz ellene mit tenni
2011. ápr. 3. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!