Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ha egy fiú csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha egy fiú csak barátkozni akar veletek, akkor miért koptatjátok le?

Figyelt kérdés
nem értem a csajt tisztára lekoptatott,pedig sosem mondtam,h akarnék tőle valamit,most mégis messziről elkerül, én meg nem vágom,mivel érdemeltem ezt ki? Nagyon jóban voltunk,most meg levegőnek néz. Hát ez igazán kedves mondhatom.
2012. febr. 13. 10:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Feltehetően valamiért kellemetlenül érzi magát a jelenlétedben.
2012. febr. 13. 10:26
 2/7 A kérdező kommentje:
és most mit csináljak? hogy változtassak ezen?
2012. febr. 13. 10:30
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát így jártál. Sokan nem hisznek ám a fiú-lány barátságban és lehet, hogy az a lány is többet/mást várt volna és csalódott. Keress magadnak fiú barátokat.
2012. febr. 13. 10:35
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
#3-as Ott a pont!
2012. febr. 13. 10:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Ő nem barátkozni akar, hanem azt, hogy udvarolj neki.
2012. febr. 13. 15:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Rájött, hogy csíra vagy...
2012. febr. 13. 17:08
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

2 lehetőség van:vagy többet várt tőled,vagy pedig inkább megijedt.....néha kiszámíthatatlanok vagyunk:)

próbáld meg újra...

2012. febr. 13. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!