Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ő csak barátkozni akar én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ő csak barátkozni akar én többet is. Találkozzunk vagy sem?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel találkoztam párszor, nagyon tetszik. Egyszer csak azt mondta, hogy ő szívesen talizik de csak barátilag. Én is szívesen talizom vele, de én többet is szeretnék. Belemenjek a dologba, esetleg lehet ebből még bármi? Szeretnék NORMÁLIS válaszokat, tanácsokat kapni.
2011. nov. 20. 20:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Hááát ha azt mondta csak barát, akkor bizony ne számítsd sokra. Bekerültél a barát zónába.

Esetleg mond meg neki nyíltan, hogy te többet szeretnél és hajlandó-e... Máskülönben semmi esély.

21F

2011. nov. 20. 20:20
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

a barát zónából nehéz kikerülni

talán, csak ha legjobb barát vagy

2011. nov. 20. 20:20
 3/8 A kérdező kommentje:
Hát ez elég elkeserítő. És ha azt mondanám neki, hogy "persze persze legyünk barátok", de közben bókolnék? Tényleg csak abban reménykedhetem hogy belémesik... vagy megmondom az első 5 tali után, hogy bocs, belédestem és ne találkozzunk többet.
2011. nov. 20. 20:28
 4/8 anonim ***** válasza:

Barátzóna??? Jézus, hány évesek vagytok lányok, 14?

Nálam pl nincs barát zóna, soha nem is ismertem ezt. Volt, hogy barátként néztem valakire, és meglepett, amikor rájöttem, hogy féltékeny vagyok, aggódom érte, beleszerettem idővel.

Nincs lehetetlen!

23/N

2011. nov. 20. 20:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha azt mondod neki, akkor össze fog zavarodni.De tényleg nem lehet tudni, hogy mi lesz.És csakúgy tudod meg, ha kipróbálod.:) Szerintem menj bele a taliba, és meglátjátok, hogy mi lesz.Hátha ő is beléd esik...sosem lehet tudni..:)
2011. nov. 20. 20:56
 6/8 anonim ***** válasza:
szerintem ne! csak magadat nyúznád...
2011. nov. 21. 08:04
 7/8 anonim válasza:
hagyd a francba, esélytelen...keress mást...aki csak barátkozik veled az úgy is marad 99%ban szóval ne basszál el feleslegesen pénzt/időt rá...inkább keress másikat
2011. nov. 22. 10:53
 8/8 anonim ***** válasza:

Először azt hittem én irtam ezt a kérdést csak nem emlékszem rá :D

Én is pont így vagyok csak én már régebbről ismerem a lányt és én bevallottam neki mit érzek és ő utánna mondta ezt nekem.sztem még ne mond el neki az érzéseidet találkozgass vele érdeklödj iránta és majd ha már végképp nem birod akkor mond el neki esetleg.ne add fel! én sem teszem. Sok sikert.

2011. nov. 22. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!