Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lányokkal akarnak a fiúk "csak" barátkozni?
Nincs olyan lány. Legalábbis ahogy kifejtetted bővebben, kizárt, hogy csak barátkozni akar.
Max bátortalan és nem mer komolyabban közeledni. Megszervezi a porgikat, hátha majd te valahogy érezteted vele, hogy te is többet akarsz.
21F
Én szerintem simán van fiú-lány barátság, még akkor is, ha a lány szép.
DE!
Abba az fér bele, amit a srác a fiú haverjaival is csinál. Feltételezem őket nem viszi állatkertbe és nem andalognak együtt "séta" címén. Tapasztalatom szerint a srácok nem szokták azzal felhívni egymást, hogy "nem megyünk el sétálni, haver?" Szóval a fent vázolt eset szerintem többre utal.
Tapasztalatom szerint a srácok nem szokták azzal felhívni egymást, hogy "nem megyünk el sétálni, haver?"
Dehogynem :)
"Tapasztalatom szerint a srácok nem szokták azzal felhívni egymást, hogy "nem megyünk el sétálni, haver?"
Dehogynem b@szod! :D
Sétálni? Nem inkább sörözni, csocsózni, csajokat stírölni a plázában, ilyesmi, nem?
Szoktatok kettesben andalogni és sétálgatni a haverjaitokkal? No mind1, akkor visszaszívtam. Az én fiú haverjaim egyébként tényleg nem szokták egymást "sétálni" elhívni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!