Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, lányokkal vagy fiúkkal szerettek inkább barátkozni?
Én mindkettővel egyformán barátkozom!
l/14 hamarosan 15
Lány lánnyal barátkozni... haha, jó vicc, az első pasi szétszedi őket...
lány-fiú barátság? haha, jó vicc!
fiukkal...hogy miért? hát azért, mert:
1.nem hisztiznek
2.ha valami bajuk van, akkor megmondják szemedbe, nem célozgatnak
3.nem ütik le a pasit a kezedről
4.nyugodtan lehet filmet nézni velük, mert nem nagyon vannak oda a csöpögős filmekért
5.ha megiszol velük egy sört, nem kezdenek el áradozni a párjaikról
6.jó tanácsokat tudnak adni
7.lehet hülyéskedni velük
8.ha elmentek vásárolni, egyből tudnak választani, nem kell 3 órát ott ülni velük, hogy " a pirosat vagy a sárgát vegye-e meg"
9.nem riadnak vissza semmiféle sporttól(általában)
10.jobban kijövök velük mint a csajokkal
11.nem irigykednek
12.ha kell, lehet rájuk számítani
19/L
Én általában fiúkkal barátkozom. Számomra könnyebb veélük beszélgetni, mint a lányokkal. Ha például fiú-ügyeimről beszélek egy lánynak, akkor rögtön elkezd kombinálni, hogy össze fugunk jönni, meg hasonlók, holott a fiút csal testvéremként szeretem... a mostani lányok (tisztelet a kivételnek) ezt szűri le a fiú-ügyeimből.
Ha fiúkkal beszélek ilyen dolgokról, akkor nem sunyi vigyorral a képükön kezdik el lökni a szöveget hogy tuti összejövök vele.
Nekem személy szerint a "legjobb barátom" (már ha létezik ilyen) egy tiszaföldvári srác, 18 éves, és bátyámként szeretem... én meg eléggé távol vagyok tőle, Pécsett... na de elég :D
Végszavam az, hogy én fiúkkal jobban szeretek barátkozni ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!