Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek azzal a lánnyal, aki élőben kedves velem, viszont ha facebookon próbálok chatelni vele, akkor napi néhány mondatnál többet nem ír, és sokszor elköszönés nélkül otthagy?
Egyetemen ismertem meg, matek ZH előtt kérdezte, tudok-e neki segíteni, ez volt pár hete.. Azóta hetente beszélgetünk, közben egy másik tárgyból is együtt tanultunk, de a pár hét alatt nem derült ki számomra se az, hogy van-e barátja, sem az, hogy ő akarna-e tőlem valamit, vagy csak a tanulásra kellettem neki. Pár hét múlva vége a vizsgaidőszaknak, jön a nyár, és ha a nyáron is ekkora "örömmel" fog chatelni velem, akkor semmit nem fogok róla hallani, és szeptembertől, amikor már semmi közös óránk nem lesz, kb. szóba se fog állni már velem. Mit tegyek, hogy ez ne így legyen?
20/F
Ez nem jelent semmit, facebookon én is antiszociálisan viselkedek chaten, miközben élőben teljesen más vagyok.
Viszont lehet, hogy csak kihasznált, a tanulásra kellettél neki, ezért volt veled kedves, akkor és ott.
"mathzone"
Nem mindenki szeret facebookon trécselni. Pl. én se. Barátommal is keveset beszélek neten, pedig szeretem. Bnőm külföldön él, de vele sem tudok neten beszélgetni...az olyan személytelen és szar:D De élőben meg aztán bármennyit...:)
Sztem ha akarsz tőle vmit, akkor tanulás után hívd el egy kávéra, vagy este üljetek be vhová egy üdítőre.
Csak úgy pihenéksépp:)
Szerintem két eset van. Azért kpotat le, mert másvalakivel chatel közben, akár több emberrel is, vagy egyszerűen utál chatelni.
Ha járni akarsz vele, személyesen hívd meg valahová, akkor legalább nem lesz "én marha meg sem próbáltam" gondolatod. Ne fuss ki az időből!
Chatelni akarsz vele, vagy járni?
Ha előbbi, akkor sajna úgy tűnik nem ő a neked való, ha az utóbbi, akkor pedig fogadd el, hogy jobban szeret élőben kommunikálni, mint chaten. Nem olyan bonyolult ez.
Köszönöm a válaszokat. Majd igyekszem hasznosítani belőlük valamit.
a #6 válaszolónak pedig:
Szeptembertől azért nem lesz közös óránk, mert más szakra járunk, és több közös tantárgy nincsen.
Nyáron pedig azért nem fogunk találkozni, mert én A városban lakom, ő B-ben, az egyetem C-ben van (bár mindhárom város a Dunántúlon van), mégsem hiszem, hogy csak úgy elhívna magához, sem azt, hogy eljönne énhozzám, amikor facebookon is nehezére esik válaszolni, mikor arról érdeklődöm, hogy hogy van, mi újság, vagy mi jót csinált a hétvégén...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!