Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek, ha a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a barátom igényli a szexet, de én nem? 15/L

Figyelt kérdés
A barátom 16 éves, én 15. 10 hónapja együtt vagyunk, és már csináltuk párszor. Viszont én annyira nem nagyon igénylem a dolgot mint ő, ő viszont mindig többször akarja csinálni, mert hogy 'ő most abban a korban van, hogy az ő szervezete nagyon igényli', nekem meg sokszor kedvem sincs, bár csináltuk párszor csak az ő kedvéért.
2012. jún. 2. 23:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
szerintem korai ez az egész, de te tudod
2012. jún. 2. 23:18
 12/19 anonim ***** válasza:
Szerintem csak béna még. Keress egy 20on évest (ne valami béna szüzet), amellett majd megszereted a dolgot.
2012. jún. 2. 23:20
 13/19 anonim ***** válasza:
#4: te olvasol is, vagy csak írsz? Az elvesztésen már rég túl van, nem az a kérdés.
2012. jún. 2. 23:24
 14/19 anonim ***** válasza:

15 évesen még mit keresgessen?

Később azért nem fogja élvezni a szexet, mert mindig is rá volt tukmálva, és nem kellett kívánnia egy percig sem.

Érted, hogy mit szeretnék ezzel kinyöszörögni?

Meg kéne várni legalább azt a kort, amikor ő maga is kívánja a dolgot, nem akkor elkezdeni, amikor "beleegyezik".

2012. jún. 2. 23:25
 15/19 anonim válasza:
Nálunk is ez van. Ő is sokszor megkíván, pedig ő 21 éves, nem 16. Én megvárom, amíg jól elfárad, és akkor már nem fogja akarni. Volt már olyan, hogy 1x csináltuk aznap, és úgy elfáradt, hogy nem is akarta utána. És utána nem nagyon volt rá lehetőség, vagy éppen nem volt alkalmas egészség ügyi okokból.
2012. jún. 2. 23:26
 16/19 anonim válasza:
Bocs a szóismétlésért!
2012. jún. 2. 23:28
 17/19 anonim ***** válasza:
juj, ez annak a jele, hogy korán kezdtétek:(
2012. jún. 2. 23:29
 18/19 anonim ***** válasza:

Dehogy van abban a korban! más is kibírta abban a korban hogy nem csinálta. Ha nem igényled, nehogy belemenj! Egy érett férfinek( ami egy 16 évesről nem mondható el) figyelembe kéne vennie messzemenőkig, hogy a lány mit szeretne és ahhoz tartani magát, ebben a korban pedig ha a lány nem akar szexet, azt teljes mértékben figyelembe kéne vennie és nagy hiba volt, hogy eddig belementél, amikor nem igényelted!

Ennyivel én is mondhatom, az én szervezetem is igényli és én most nem tudom csinálni senkivel, akkor gyere már át, csináljuk!

2012. jún. 3. 01:02
 19/19 anonim ***** válasza:

Azt a srácot kéne megbüntetni sok pénzre, aki ráerőlteti ezt 15-16 évesekre. És még meg is kéne a szüleit külön emiatt adóztatni, mindkét szülőt.

A srácot nem is pénzre kéne megbüntetni, hanem pár hét ingyen munkára. Ha már a szülei elfelejtették megnevelni, hogy tisztelje a másikat.

2012. jún. 3. 01:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!