Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a barátom igényli a szexet, de én nem? 15/L
15 évesen még mit keresgessen?
Később azért nem fogja élvezni a szexet, mert mindig is rá volt tukmálva, és nem kellett kívánnia egy percig sem.
Érted, hogy mit szeretnék ezzel kinyöszörögni?
Meg kéne várni legalább azt a kort, amikor ő maga is kívánja a dolgot, nem akkor elkezdeni, amikor "beleegyezik".
Dehogy van abban a korban! más is kibírta abban a korban hogy nem csinálta. Ha nem igényled, nehogy belemenj! Egy érett férfinek( ami egy 16 évesről nem mondható el) figyelembe kéne vennie messzemenőkig, hogy a lány mit szeretne és ahhoz tartani magát, ebben a korban pedig ha a lány nem akar szexet, azt teljes mértékben figyelembe kéne vennie és nagy hiba volt, hogy eddig belementél, amikor nem igényelted!
Ennyivel én is mondhatom, az én szervezetem is igényli és én most nem tudom csinálni senkivel, akkor gyere már át, csináljuk!
Azt a srácot kéne megbüntetni sok pénzre, aki ráerőlteti ezt 15-16 évesekre. És még meg is kéne a szüleit külön emiatt adóztatni, mindkét szülőt.
A srácot nem is pénzre kéne megbüntetni, hanem pár hét ingyen munkára. Ha már a szülei elfelejtették megnevelni, hogy tisztelje a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!