Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van barátom találkozhatok fiúkkal?
Figyelt kérdés
Van egy barátom 3 hónapja, az baj ha találkozok más fiúkkal de szigorúan csak barátkozunk?2012. máj. 26. 22:20
1/13 anonim válasza:
Nem, meg van tiltva és még utcára sem mehetsz ki!
2/13 anonim válasza:
Te is megengeded a pasidnak hogy elmenjen csajokkal barátkozni akkor nemgond
3/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem baj és ne is engedd hogy ebből baj legyen.Szabad ember vagy csak éppen van egy párod.Ennyi.
4/13 anonim válasza:
Embere válogatja. Engem nem zavarna, de én nem vagyok féltékeny típus. Biztos van akit jobban bosszantana.
5/13 Ⱳhite ßelle válasza:
Találkozgathatsz, de nem értem mire jó ez, többet lefoglalsz, mint kéne ha esetleg ők többet szeretnének. Én kerülném a lehetőségét is, hogy ha lenne szerelmem nehogy rosszra gondoljon....
21/N
6/13 A kérdező kommentje:
És ha erről a barátom nem tudna?
2012. máj. 26. 22:30
8/13 Ⱳhite ßelle válasza:
Az már gáz ha nem mondod el neki...
9/13 A kérdező kommentje:
Miért muszáj mindenről beszámolót tartanom neki? Tuti h féltékenykedni fog .....
2012. máj. 26. 22:36
10/13 anonim válasza:
elég szarul állsz hozzá
a pasid, illene elmondanod neki, hogy mit csinálsz. neked hogy esne, hogy ha később derülne ki, hogy kettesben találkozgat csajokkal?
ha tudod hogy tuti féltékenykedni fog, akkor bírd ki, hogy nem találkozol más fiúkkal, ennyi...
vagy mondd meg neki és győzd mg hogy tényleg csak baráti találkozó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!