Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek, ha a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a barátom igényli a szexet, de én nem? 15/L

Figyelt kérdés
A barátom 16 éves, én 15. 10 hónapja együtt vagyunk, és már csináltuk párszor. Viszont én annyira nem nagyon igénylem a dolgot mint ő, ő viszont mindig többször akarja csinálni, mert hogy 'ő most abban a korban van, hogy az ő szervezete nagyon igényli', nekem meg sokszor kedvem sincs, bár csináltuk párszor csak az ő kedvéért.
2012. jún. 2. 23:11
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

nagyon ígyényli??? szerintem csak a szexre kellesz neki.

mellesleg több független kutatói csoport megállapította, hogy a házasság előtti szex árt a személyiségfejlődésnek.. most röhöghetsz, de hidd el, egyszer mindketten bánni fogjátok, hogy valaha is lefeküdtetek.

2012. jún. 2. 23:13
 2/19 anonim ***** válasza:

Mi lenne, ha a párkapcsolatosdit, és a szexet mindenki csak ivarérett korban kezdené el?

Sok probléma lenne belőle?

A szüleitek mit szólnak, hogy ti már lefekszetek egymással?

2012. jún. 2. 23:13
 3/19 anonim ***** válasza:
látod!!!nem kéne ilyen korán kezdeni!!
2012. jún. 2. 23:14
 4/19 anonim ***** válasza:
öhhhm szerintem megértené hogy nem...Főleg ha az első neked(mivel ezt igazából neked KELL eldönteni hogy mikor szeretnéd elveszíteni,de ha nagyon akarja akkor mond meg neki hogy ott a majomcsapda[Makiverem])
2012. jún. 2. 23:15
 5/19 anonim ***** válasza:
Igényelni igényelheti de azért nem pusztulna bele a szervezete ha nem szexelne hetente 100-szor
 6/19 anonim ***** válasza:
4. vagyok a végéről lemaradt az hogy 16/F
 7/19 anonim ***** válasza:
Ha nincs kedved ne csináld vele, ha erőltetni akarja, meg ilyen sz*r dumákkal akarja bizonyítani hogy neki muszály, akkor dobd a fenébe!
 8/19 anonim ***** válasza:
Első válaszoló! ez valami hatalmas hülyeség amit ide leírtál! megtennéd, hogy csatolsz egy tudományos hivatkozást a kedvemért?? mert ez valami hihetetlen hülyeség.
2012. jún. 2. 23:17
 9/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2012. jún. 2. 23:17
 10/19 anonim ***** válasza:

Hát ilyen fiatalon aktív szexuális élet mellet nem igényled a szexet akkor több problémával is szembe kell nézned.

1 túl korai volt a számodra az együttlét

2 nem jó partnerrel vagy, mert nem szereted

3 fogalmatok sincs arról, hogy a szex miről szól!

4 komoly és nehezen kezelhető problémákat okozhat az amiket leírtam

2012. jún. 2. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!