Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez nagyon ciki! Ti mit tettete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagyon ciki! Ti mit tettetek vagy tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

23 éves csaj vagyok, eddig egy kapcsolatom se volt, mivel a tanulással voltam elfoglalva és az összes pasit lekoptattam ezzel, nem akartam párkapcsolatot, mert a tanulás nekem a legelső. Most se akarok még, de az anyám nem hagy békén ezzel kapcsolatban. Mindig piszkál vele és mondja, hogy ennyi idős korában már 3 gyereke volt és én már 5 éves voltam.

Összebeszélt az egyik kolléganőjével és elhatározták, hogy a kolléganője fiával összehoznak, aki kb. egy idős velem és neki sem volt még csaja. 2 héttel ezelőttre le is szerveztek nekünk egy randit, ahova nem mentem el.

A héten meg ez kiderült és anyám rettentő dühös volt rám, hogy szegény sráccal hogy művelhettem ezt és holnapra megbeszéltek a kolléganőjével még egy randit, ahova már elvisz, hogy biztosan találkozzak a sráccal.

Nagyon ciki lesz szerintem ez, tudom, hogy nem volt szép dolog ez a sráccal, hisz ő sem tehetett erről szerintem, így meg holnap találkoznom kell vele....

Amúgy a srácot nem ismerem, csak a FB-on láttam pár képet róla és elég közömbös számomra, elmennék mellette az utcán.

2012. jún. 2. 19:26
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim ***** válasza:
nem semmi anyud van :D
2012. jún. 15. 17:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!