Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagyon ciki! Ti mit tettetek vagy tennétek a helyemben?
23 éves csaj vagyok, eddig egy kapcsolatom se volt, mivel a tanulással voltam elfoglalva és az összes pasit lekoptattam ezzel, nem akartam párkapcsolatot, mert a tanulás nekem a legelső. Most se akarok még, de az anyám nem hagy békén ezzel kapcsolatban. Mindig piszkál vele és mondja, hogy ennyi idős korában már 3 gyereke volt és én már 5 éves voltam.
Összebeszélt az egyik kolléganőjével és elhatározták, hogy a kolléganője fiával összehoznak, aki kb. egy idős velem és neki sem volt még csaja. 2 héttel ezelőttre le is szerveztek nekünk egy randit, ahova nem mentem el.
A héten meg ez kiderült és anyám rettentő dühös volt rám, hogy szegény sráccal hogy művelhettem ezt és holnapra megbeszéltek a kolléganőjével még egy randit, ahova már elvisz, hogy biztosan találkozzak a sráccal.
Nagyon ciki lesz szerintem ez, tudom, hogy nem volt szép dolog ez a sráccal, hisz ő sem tehetett erről szerintem, így meg holnap találkoznom kell vele....
Amúgy a srácot nem ismerem, csak a FB-on láttam pár képet róla és elég közömbös számomra, elmennék mellette az utcán.
ezt rendesen megszívtad
most így lesz egy f@sza hétvégéd anyáddal, a csávóval és az ő anyjával
miért kell minden alól kibújni? szerintem ha elmész az elsőre akkor nem találták volna ki a közös hétvégét
41-es: Nem mondhatok anyámnak ilyet.
42-es: Utólag könnyű okoskodni.
Na jó, hát ez már tényleg elég gáz. Gyanús, hogy ez kamu. Ennyire nem lehet valaki 23 évesen tehetetlen még a saját anyjával szemben sem. Tettél egyáltalán valaha is önállóan valamit? Világosítsd már fel anyucit, hogy nem 13 vagy már...
25/N
Elmondom az én anyám is össze akart hozni egy lánnyal, megmondtam neki, hogy nem tetszik oszt hagyjon békén. Békén is hagyott. xD
HA NEKED NEM SZIMPATIKUS, AKKOR NEM. Ez a te éledet nem az anyádé... úgy rontod el, vagy úgy építed fel az egekig ahogy akarod.
Ha drogozni akarsz drogozz, ha pasit akarsz pasizz, ha csokit akarsz vegyél. Ne anyádat kérdezd meg, mert semmi köze hozzá mit csinálsz! (persze megoszthatsz vele amit jónak látsz) Ő tanított neked valamit, ha tetszik felhasználod, ha nem akkor nem.
F18
El is felejtettem írni a borzalmas hétvégéről. Szombat reggel el kellett mennem anyámmal a vidéki kiruccanásra. Már megérkezve ott volt a kolléganője és a fia, így ismertették az elhelyezést: Én és a srác a franciaágyas szobában alszunk majd, míg ők ketten a másik szobában külön-külön. Kicsomagoláskor a srác anyja rászólt a srácra, hogy ne nézze, ahogy kipakolom, hanem segítsen kipakolni. Nagyon ciki volt, mikor a fehérneműimet pakoltuk ki közösen O_O
Ezután elmentünk ebédelni, a srác fizette az én részemet, de később, mikor együtt voltunk oda adtam neki a pénzt. Ebéd után a nyaralóban társasoztunk estig O_O Este gyorsan megfürödtem és elaludtam. A srác sem nyomult. Vasárnap elmentünk a hegyekbe (Mecsek) túrázni és este értünk haza.
Hála a jó égnek, leszállt azóta anyám rólam, nem veszi elő ezt a témát.
te jó ég :D
én megzsólaltam volna a bugyi pakolásnál **nagy szippantás bele*** :D "Ez persil vagy domesztosz?" XD
f18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!