Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez nagyon ciki! Ti mit tettete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagyon ciki! Ti mit tettetek vagy tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

23 éves csaj vagyok, eddig egy kapcsolatom se volt, mivel a tanulással voltam elfoglalva és az összes pasit lekoptattam ezzel, nem akartam párkapcsolatot, mert a tanulás nekem a legelső. Most se akarok még, de az anyám nem hagy békén ezzel kapcsolatban. Mindig piszkál vele és mondja, hogy ennyi idős korában már 3 gyereke volt és én már 5 éves voltam.

Összebeszélt az egyik kolléganőjével és elhatározták, hogy a kolléganője fiával összehoznak, aki kb. egy idős velem és neki sem volt még csaja. 2 héttel ezelőttre le is szerveztek nekünk egy randit, ahova nem mentem el.

A héten meg ez kiderült és anyám rettentő dühös volt rám, hogy szegény sráccal hogy művelhettem ezt és holnapra megbeszéltek a kolléganőjével még egy randit, ahova már elvisz, hogy biztosan találkozzak a sráccal.

Nagyon ciki lesz szerintem ez, tudom, hogy nem volt szép dolog ez a sráccal, hisz ő sem tehetett erről szerintem, így meg holnap találkoznom kell vele....

Amúgy a srácot nem ismerem, csak a FB-on láttam pár képet róla és elég közömbös számomra, elmennék mellette az utcán.

2012. jún. 2. 19:26
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
még mindig kíváncsiak vagyunk a részletekre! xd
2012. jún. 3. 16:21
 32/51 A kérdező kommentje:

Elég szürreális volt a randi. Elmentem találkozni a sráccal, bemutatkoztunk egymásnak és csönd lett vagy 10 másodpercig. Ezután javasoltam, hogy üljünk be egy kávéra. Beültünk, rendeltünk és csöndben vártuk, hogy kihozzák a rendelésünket, ami nekem egy üdítő, neki egy tea volt. Ezután elmondtam, hogy hova járok suliba, hogy ne üljünk csendben, erre ő is elmodta, hogy mit tanul, majd megint csend következett.

Megint eltelt vagy 1 perc, mire mondta, hogy megért, hogy nem mentem el az előző talira. Erre nem tudtam mit mondani, így megint ültünk egy keveset. Kérdeztem a hobbijáról, lezavarta a felsorolást hamar, én is elmondtam mit szeretek csinálni, majd megint csendes magunk elé bámulás volt. Újra ő szólalt meg két nyelés után, azt mondta, hogy az anyja adott egy tízezrest neki, hogy érezzük jól magunkat. Javasolta, hogy nézzünk meg egy filmet. A hófehérkét néztük meg, majd mozi után elköszöntünk egymástól és elváltunk.

Nem valószínű, hogy újra találkozni fogunk.

2012. jún. 3. 23:04
 33/51 anonim ***** válasza:

Látszik, hogy rutintalan vagy még. Mikor megmondta, hogy 10-et kapott az anyjától, fel kellett volna ajánlanod, hogy felezitek és nem kell veled tovább nyüglődni.

Nem baj, belejössz még. Egy mozit kicsavartál belőle, kezdetnek nem is rossz.

2012. jún. 3. 23:07
 34/51 anonim ***** válasza:

Te jó isten, az a srác! Ennél még az antiszoc osztálytársam is többet ki tudott volna hozni magából! XD

Én sem vagyok egy beszédes típus de ez mi? Húúú, de te se voltál egy nagy szám xD

Múltkor találkoztam egy lány ismerősömmel és csak dumáltam mint a gép mindenről, csak határozottan mert ő kicsit félénk és szűkszavú volt... de amúgy aranyos. Nah mind1 nem hiszem hogy bármelyikőtöknek is lesz valaha is kapcsolata :/ (kivéve ha megváltoztok...)

Még magamba is kételkedtem egy éve de már összeszedtem magam! :P

F18

2012. jún. 4. 11:56
 35/51 anonim ***** válasza:

"Nah mind1 nem hiszem hogy bármelyikőtöknek is lesz valaha is kapcsolata "

Szerinted, ha olyan emberrel találkozott volna akivel kölcsönös a szimpátia akkor csönd lett volna végig? Ugye, hogy nem ;)

Amúgy mióta volt 1 randid (LOL) azóta nagyon kinyílt a csipád.

2012. jún. 4. 12:38
 36/51 anonim ***** válasza:
volt sok randim :D amúgy bocs tényleg kicsit eltúloztam... :S Igazad van egyébként
2012. jún. 4. 13:26
 37/51 anonim ***** válasza:
Ugye :D Az Ádámoknak mindig igazuk van... Én is az vagyok :-)
2012. jún. 4. 14:36
 38/51 anonim ***** válasza:

1. nekem nincs mindig igazam mert még egy kis hülye vagyok XD De gyakori példa hogy igazam van.

2. Nem vagyok Ádám hanem Viktor. Adam Blade az egyik példaképem. Egy anime szereplő. Írd be a googlébe.

2012. jún. 4. 14:46
 39/51 anonim ***** válasza:

Na akkor erre rába... akarom mondani ráfaragtam :D

Ismerős ez a Blade koma :-) Biztos láttam mikor átsuhantam az Animax-on :D

18 és kis hülye vagy? Csak 1 évvel vagyok idősebb tőled :DDDDDDDD

2012. jún. 4. 14:51
 40/51 A kérdező kommentje:
Nagyon jó. Anyám most hívott a munkahelyéről, hogy mi az, hogy nem lesz kövezkező randevú? Ő és a kolléganője is fel van háborodva emiatt. Azt mondják, biztos nem ismertük meg egymást jól és így a hétvégén négyen(!!!) elmegyünk valahova vidékra pihenni, hogy jobban megismerjem a srácot és összejöjjek vele. O_O
2012. jún. 4. 15:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!