Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez nagyon ciki! Ti mit tettete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagyon ciki! Ti mit tettetek vagy tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

23 éves csaj vagyok, eddig egy kapcsolatom se volt, mivel a tanulással voltam elfoglalva és az összes pasit lekoptattam ezzel, nem akartam párkapcsolatot, mert a tanulás nekem a legelső. Most se akarok még, de az anyám nem hagy békén ezzel kapcsolatban. Mindig piszkál vele és mondja, hogy ennyi idős korában már 3 gyereke volt és én már 5 éves voltam.

Összebeszélt az egyik kolléganőjével és elhatározták, hogy a kolléganője fiával összehoznak, aki kb. egy idős velem és neki sem volt még csaja. 2 héttel ezelőttre le is szerveztek nekünk egy randit, ahova nem mentem el.

A héten meg ez kiderült és anyám rettentő dühös volt rám, hogy szegény sráccal hogy művelhettem ezt és holnapra megbeszéltek a kolléganőjével még egy randit, ahova már elvisz, hogy biztosan találkozzak a sráccal.

Nagyon ciki lesz szerintem ez, tudom, hogy nem volt szép dolog ez a sráccal, hisz ő sem tehetett erről szerintem, így meg holnap találkoznom kell vele....

Amúgy a srácot nem ismerem, csak a FB-on láttam pár képet róla és elég közömbös számomra, elmennék mellette az utcán.

2012. jún. 2. 19:26
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
70%
Azt honnan tudjátok, hogy a srácnak hány csaja volt, akiről nem beszélt szüleinek pl? Semmit nem tudni róla ez alapján, ráadásul amúgy sem az teszi férfivá az ember fiát, hogy hány nőt döntött hanyatt életében.
2012. jún. 2. 19:46
 12/51 anonim ***** válasza:
Az teszi férfivá, hogy legalább 1et:)
2012. jún. 2. 19:47
 13/51 anonim ***** válasza:
56%
Férfivá lehet az teszi, de "felnőtt" férfivá azért nem feltétlen :-) De akárhogy is, az, hogy a szülei azt mondták, még nem volt senkije, az azért nem olyan hihetetlen 100%os, hogy igaz is.
2012. jún. 2. 19:49
 14/51 anonim ***** válasza:

De hogy visszatérjünk a fő kérdéshez:

Kérdező! Elmész végül holnap?

2012. jún. 2. 19:58
 15/51 anonim ***** válasza:
Egyébként szerintem menj el, csinálj a srácnak egy borzalmas estét. Ha anyád fülébe jut, talán leszokik erről a hülyeségéről és végre elfogadja, hogy a lányokhoz vonzódsz.
2012. jún. 2. 20:00
 16/51 anonim ***** válasza:
Na csak azért elmenni, hogy a másiknak egy borzalmas estét csinálj sztem hülyeség, már bocs :-p Nem ő tehet róla, ne rajta állj bosszút, ha már...
2012. jún. 2. 20:02
 17/51 anonim ***** válasza:
Utolsó: 23 éves srác, akinek senkije sem volt. Nem hiszem, hogy nagy károkat lehet itt még okozni. :)
2012. jún. 2. 20:04
 18/51 anonim ***** válasza:

Utolsó: De ne abból indulj ki, mekkora kárt tudnál még okozni. Ha tényleg nem volt senkije, akkor némi önbizalom lehet sokat segítene rajta, egy kiadós sárbatiprás helyett pl. És mivel továbbra is alig tudunk valamit róla, nincs kizárva, hogy amúgy tök normális, csak épp csajok terén nem volt szerencséje még.

És azt továbbra is mondom, hogy ne a szülei véleménye számítson már ezen a téren. Ti mindent elmondtok őseiteknek hódításaitokról?

2012. jún. 2. 20:09
 19/51 anonim ***** válasza:
Nekem jó és őszinte a kapcsolatom velük, szóval igen, bármit megbeszélhetek velük és meg is szoktam. Amúgy meg az önbizalmának úgyis lőttek, mert ebből a randiból sehogy sem lesz már semmi, ha jól értem.
2012. jún. 2. 20:11
 20/51 anonim ***** válasza:

Akkor szüleid szempontjából más közegbe nőttél bele :-) Nálunk mindig kerülték valahogy a kérdést, egyszer merült fel, akkor is félig ijedten kérdezték, hogy ugye nem lesznek nagyszülők még... Azóta se egy szó a kérdésről

Hogy most randi lesz-e, vagy sima egyszerű találkozás, az más tészta. De ehhez mondjuk nem ártana egy válasz a Kérdezőtől, ott lesz-e vagy sem. Bár sztem elmenni el kéne most. Kész helyzet, bele vagy kényszerítve, szar, meg minden, de nem elmenni még kínosabb lenne sztem.

2012. jún. 2. 20:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!