Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Mikor fogtok végre ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mikor fogtok végre ti kezdeményezni? Itt a rendszerváltás ideje, ha tetszik, ha nem, akkor is eljön a nap, amikor a lányoknak kell kezdeményeznie, leszólítania fiúkat.

Figyelt kérdés

2012. jún. 1. 18:52
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:

ma 19:03

Onnnatól átvenném az irányítás, hiszen én vagyok a férfi, de legalább tudnám, hogy a nőnél van esélyem, hiszen ő szólított le, így már lenne értelme ismerkedni és mindketten jól jönnénk ki, hiszen a lánynak bizonyára tetszem, azért szólított le. Én meg úgysem lennék bunkó egy lánnyal sem, mert megtapasztaltam milyenek a beképzlet, utálatos ribik. Nem kérke belőlük, akiknek nincs lelke, azok nálam esélytelenek.

2012. jún. 1. 19:06
 12/39 anonim ***** válasza:
100%

Hát hallod ha ilyen stílusban beszélsz a lányokkal is, akiket leszólítasz...egyébként meg lehet, hogy rossz helyen próbálkozol, vagy az a fajta típus tetszik külsőre, aki amúgy bunkó. Én senkit nem küldtem még el melegebb éghajlatra csak azért, mert kezdeményezett. Azt szoktam mondani, hogy bocsi, vagy ne haragudj de nem. De hogyha nem tetszik, akkor nem fogom azt mondani, hogy beszélgessünk, csak azért, mert neked problémáid vannak. Az eddigi kapcsolataimban mindig a pasi kezdeményezett és nagyon is jól tették.

24l

2012. jún. 1. 19:08
 13/39 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy manapság a lányok ilyen felfogásúak. Meg partnert se könnyű találni, aki úgy mond a te szinteden van. Én is már egy ideje keresem azt, aki kiegészít. Ettől függetlenül nem írok ilyen általánosító kérdést. Tegnap előtt is mondtam egy srácnak, hogy ne haragudj de nem vagy az esetem. Az a lényeg, hogy nem minden csak egy tapló bunkó ribanc. Jó, tudom, hogy a fiúknak is rossz, mert sok elutasítást kapnak. Hidd el a lányok is... Sajna ilyen világban élünk...

még mindig 20L

2012. jún. 1. 19:15
 14/39 A kérdező kommentje:

ma 19:15

Ha így mondja meg azzal nincs is gond, de amikor azt mondja, hogy nézel ki, meg mit képzelsz magadról, hogy lemertél szólítani, na az ilyen lányok miatt megy el a fiúknak az egésztől a kedve és gyűlöli meg a női nemet.

2012. jún. 1. 19:29
 15/39 anonim ***** válasza:
96%
Nem a lányok tehetnek az önbizalom hiányodról.
2012. jún. 1. 19:39
 16/39 anonim ***** válasza:
95%
Inkább úgy kellett volna feltenni a kérdést: Miért nem kezdeményeznek nálam a lányok?
2012. jún. 1. 19:48
 17/39 anonim ***** válasza:
9%
Nem sose lesz ilyen! a nők szeretnek beleülni a kész dologba és nem megdolgozni azért. A férfire csak rabszolgaként képesek tekinteni. Figyel ide, 100 év és a nők áttérnek a mesterséges megtermékenyítésre, mert így mindegyiknek Ántónító Bánderrasz típusú "álompasitól" lehetne gyereke és nem egy segédmunkástól. A pasikat meg leküldik a bányába dolgozni... agy épp születéskor csak megölik azokat!
2012. jún. 1. 19:48
 18/39 anonim ***** válasza:
65%

aki olvassa ezt a kategóriát az vágja, hogy sokszor kígyót-békát írok a "nőkről", de ezzel még én sem értek egyet.

azt várhatod, hogy egy nő majd csak úgy oda fog menni hozzád!

2012. jún. 1. 19:52
 19/39 anonim ***** válasza:
100%

17-es ez nagyon jó volt! azt hiszem, ha az elméleted beigazolódni látszana, akkor a megmaradt férfiaknak kellene egy titkos ellenállási mozgalmat indítaniuk, hogy a fiú csecsemőket megmentsék a biztos haláltól. például születés után elrabolhatnák őket és egy szupertitkos bunkerban nevelhetnék őket "férfi-anyák" (ők lennének azok, akik átvennék a nőktől az úgynevezett haszontalan munkákat, mint pl. gyereknevelés, takarítás, főzés stb.). vagyis a nőkre nem is lenne szükség (amúgy is mire valók?), csak az lenne a lényeg, hogy fiú gyermekeket szüljenek(és erről nem is tudnának, mert ugye azt hinnék, hogy a fiúgyermekük meghalt). így hosszú évek során a férfiak, a nők tudta nélkül annyira elszaporodnának, hogy átvehetnék az irányítást és végső csapást mérhetnének az összes r*bancra. minek is léteznek nők? ha nem lennének minden sokkal könnyebb lenne, a férfiak pedig mind b*uzik lehetnének.

24L

2012. jún. 1. 21:47
 20/39 anonim ***** válasza:
100%
Ha a mostani fiúkba, férfiakba szorult volna némi tesztoszteron, és nem a hajvasalással, a szűk nacikkal, körömfestéssel lennének elfoglalva, ez a kérdés meg sem született volna. Ha arra vársz hogy a lányok kezdeményezzenek...akkor várj még egy jó pár évet. ;) 24/N
2012. jún. 1. 21:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!