Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy lány, aki ráadásul az osztálytársam volt. Mit tegyek?
Na szóval a helyzet a következő:van egy lány aki nagyon tetszik nekem,és régen osztálytársak voltunk nekem már akkor is bejött,de nem tettem semmit,így szépen elfelejtettem.Legutoljára 4éve beszéltem vele,de pár napja összefutottam vele és tök jól elbeszélgettünk.A beszélgetés után tudatosult bennem hogy még mindig nagyon tetszik és többet szeretnék tőle mint barátság.Mivel egyetemen tanul ezért ritkán jár haza.Szerintetek mit tegyek?ős is és én is 20
(kiírom ebbe a témakörbe is hátha ez nézettebb)
Szerintem mond el!
Mit veszíthetsz? Max nemet mods és élheted az életedet tovább. Ha igent az még jobb. De szerintem könnyebb úgy élni hogy tudod a választ.
Szerintem meg ne mondd el... Később még esetleg, de ne támadd le vele azonnal. Vannak, akiknek imponál a dolog, de a legtöbb lányt ez elriasztja és önkéntelenül is menekülőre fogják.
Hívd el valahova, találkozzatok.. már abból is valószínűleg sejteni fogja, de mégsem vallod be neki máris. Így ő is eldönti h akar-e egyáltalán találkozni, "randizni". Te meg majd úgy alakítod szépen a dolgokat, hogy még véletlenül se csak baráti beszélgetésnek tűnjön az egész, hanem hogy neked picivel komolyabbak a szándékaid ;)
Ui: remélem nem késtem el a mondókámmal :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!