Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Más is úgy gondolja fiúk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is úgy gondolja fiúk, hogy értelmetlen lányokat leszólítani ismerkedési céllal például a buszmegállóban, boltban vagy csak úgy az utcán?

Figyelt kérdés

Pár haverommal összevesztem, mert szerintük a PUA az jó, meg érdemes minél több lányt leszólítani, a nagy számok törvénye alapján összejöhet valami. Na én toltama srácokkal már lassan egy éve, de totál elment a kedvem őszintén szólva az egésztől. EGyrészt csak megalázásnak érzem ezt az egészet a férfi nemre nézve, másrészt a lányok nagyon durvák tudnak lenni és képesek megsérteni az embert, ha nem tetszik nekik például külsőre, főleg a tini lányok hajlamosak erre a szívtelen tettre.

Mára úgy elment a kedvem a sok csalódás után, hogy nincs kedvem leszólítani egy lányt sem, félelem alakult ki bennem, már előre látom, hogy ez is elutasít, beképzelt, flegma vagy van barátja.

Meg szerintem a lányok nem szeretik ezt, inkább bulihelyen összejönnek részegen valami állattal vagy osztálytárssal, munkatárssal, inkább velük mint, hogy esélyt adjanak egy utcai srácnak fényes nappal.

Tudom, hogy ha ezt az ismerekdési lehetőséget kizárom, akkor csak a net marad a számomra, ami szintén nevetséges és lehetetlen normális lányt találni a környékemen, mert a facebook nem az értelmes, kedves, szeretnivaló lányokról híres, aki meg normális, szerethető lány nem rohad egész nap a gép előtt általában.

Szóval totál elvágom magama előtt a lehetőséget, ha nem szólítok le több lányt az utcán, de mégis nincs hozzá kedvem és lelkesédem, nem úgy, mint pár hónapja, amikor egymás után több lányt is leszólítottam egy óra alatt.

2012. máj. 31. 23:52
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Azt azért megjegyzem, hogy találkoztam azért értelmes, kedves lánnyal is, aki szívesen beszélgetett velem, de semmi több, mivel foglalt volt természetesen!
2012. jún. 1. 01:01
 12/35 anonim ***** válasza:
81%
hát amúgy utcán én se szólítanék le senkit. ezért írtam, hogy járni kell közösségekbe, klubok, rendezvények amik érdekelnek, koncert satöbbi.vagy azt nem ehez a kérdéshez írtam..?:D discoba meg ilyen szánalom helyekre sztem ne.
2012. jún. 1. 01:05
 13/35 anonim ***** válasza:
37%

szerintem még egy hónapot adhatnál a dolognak,de akkor hanyagold az utcás dolgot,inkább eladólányokat,meg pincér lányokat oltogass.

nekik kötelességük,hogy valamilyen szinten foglalkozzanak veled és ne legyenek tahók.

én a virág árus csajokat szeretem.

alapból ha már virágokat árul,akkor csak nem tahó,hanem valamilyen szinten széplelkű,vagy egyszerű.

a legjobbak a nem a boltban dolgozó virágárus csajok,hanem a piacokon,meg ilyesmi helyeken,ott fiatalok vannak többnyire és sokkal olcsóbban is adják a kamuból megvett virágokat.

mondjuk kárba nem vész,mert aztán odaadom a csajomnak.

2012. jún. 1. 01:23
 14/35 anonim ***** válasza:
43%

Nem kéne személyes sértésnek venni azt, hogy a lánynak van barátja, de azt sem, hogy szimplán nem akar veled ismerkedni.

A lányok egy pillanat alatt levágják, hogy lukra játszol és ők ebben nem akarnak partnerek lenni. És most azt gondolod: "én nem is lukra játszom, én egy kedves, szép, megértő barátnőt szeretnék."

Márpedig amit csinálsz az a lukra játszás, ugyanis boldog boldogtalant leszólítasz a nagy számok törvénye alapjan hátha összejön valami, és ezt a nők is látják és nem akarnak ilyen alapon semmibe sem belemenni. Ha meg csak meglátod a buszon és leszólítod, akkor mégis mi másra gondoljon, minthogy azért szólítottad le, mert jó a segge/melle? Nem tudsz róla semmit, így a külső a meghatározó. És ha te ilyen ismerkedésre adod a fejed, akkor ne legyél megsértődve ha visszautasítanak, mert benne van: nagy számok tvnye- sok-sok után egy.

2012. jún. 1. 06:59
 15/35 anonim ***** válasza:
60%

Kedves előző, az első mondatoddal egyet érték.

De, ha nem a külső tulajdonságai alapján szólitod le, akkor mi alapján, vagy szerinted hogyan kellene ismerkedni?

A leszólitás, arról szól - normális esetben - hogy a lány jól néz ki, és meg szeretnéd ismerni A BELSŐ TULAJDONSÁGAIT. Mivel azokat nem látod.

A kérdés adott: Szerinted hogyan kellene ismerkedni?

2012. jún. 1. 11:08
 16/35 anonim ***** válasza:

Bocs helyesbítenék

...a lány tetszik neked...

mert az hogy jól néz ki, az nem jelenti azt hogy tetszik is - plusz az arc is elég durván befolyásolja az összképet

2012. jún. 1. 11:12
 17/35 anonim ***** válasza:
26%

Már ne is haragudj, de ne a lányokat szídd már! Nem tudhatod milyen nehéz nekik! Tudod milyen kellemetlen szóbaállni valakivel amikor tudod, hogy akármit mondasz, úgyis megsérted (mert nem akarsz tőle semmit), hogy akármit mondasz alapból hazugságnak fogják venni (ha van barátod, ha nem akarsz kapcsolatot, akármit), hogy ha megijedsz az idegentől/rossz kedved van/rosszul vagy/szomorú vagy/zavarban vagy/nemj tudsz mit mondani és ezért nem tökéletesen fejezed ki magad akkor rögtön szívtelen bunkó vagy!?

Amíg így állsz a lányokhoz addig felesleges is barátkozni. Szerintem el kéne fogadni ha valaki nem akar veled járni, barátkozni, nem tetszel neki vagy akármi. Erről sem ő se te nem tehetsz. Én teljesen feleslegesnek és kellemetlennek tartom (kivéve ha egyértelmű a szimpátia, és hidd el, amikor van, akkor az!) az ilyen leszólításokat. Ha normális életed az életed, fogsz találkozni éppen elég lánnyal. Ja persze ha a sötét szobában ülsz egész nap és az egyetlen amit csinálsz hogy csatlakoztatod a neted, akkor ne csodálkozz hogy nem sok a lehetőséged.

2012. jún. 1. 13:29
 18/35 anonim ***** válasza:
45%
Mitől lenne más egy klub vagy rendezvény mint egy utca? Ugyanúgy vadidegenek vannak ott.
2012. jún. 1. 14:08
 19/35 anonim ***** válasza:
100%
Abban különbözik, hogy egy klubban, vagy rendezvényen sokkal több esély van arra, hogy azért vannak ott az emberek, mert az adott téma érdekli őket, így legalább van ok leszólítani a lányt, van miről beszélgetni! Ilyen helyen a lányok is nyitottabbak lehetnek, mert más élethelyzetben vannak, nem a buszon ülnek és azon gondolkodnak, hogy mi a napi teendő, stb. Ezért szerintem az ismeretlenül leszólításnak közterületen nincs értelme, hanem akkor kell, amikor már van valami közös pont, valami ok az ismerkedésre, egy klubba jártok, látod, hogy viselkedik, de még nem ismeritek egymást.
2012. jún. 1. 14:56
 20/35 A kérdező kommentje:

ma 06:59

Fú, te mekkora idióta gondolkozású vagy!

Azért én leszólítottam ronda, kövér lányokat is, ők még sokshzor bunkóbbak voltak, mint a szép lányok, szóval már csak azért sem értem miért kéne ronda lányoknál próbálkoznom, amikor nem vonzóak, másészt meg bunkók.

Majd te is próbálkozz csúnya fiúknál, ők biztos elhiszik, hogy nem a f@szra játszasz!

Ekkor ökörséget is rég hallottam! :DD

2012. jún. 1. 15:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!