Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Más is úgy gondolja fiúk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is úgy gondolja fiúk, hogy értelmetlen lányokat leszólítani ismerkedési céllal például a buszmegállóban, boltban vagy csak úgy az utcán?

Figyelt kérdés

Pár haverommal összevesztem, mert szerintük a PUA az jó, meg érdemes minél több lányt leszólítani, a nagy számok törvénye alapján összejöhet valami. Na én toltama srácokkal már lassan egy éve, de totál elment a kedvem őszintén szólva az egésztől. EGyrészt csak megalázásnak érzem ezt az egészet a férfi nemre nézve, másrészt a lányok nagyon durvák tudnak lenni és képesek megsérteni az embert, ha nem tetszik nekik például külsőre, főleg a tini lányok hajlamosak erre a szívtelen tettre.

Mára úgy elment a kedvem a sok csalódás után, hogy nincs kedvem leszólítani egy lányt sem, félelem alakult ki bennem, már előre látom, hogy ez is elutasít, beképzelt, flegma vagy van barátja.

Meg szerintem a lányok nem szeretik ezt, inkább bulihelyen összejönnek részegen valami állattal vagy osztálytárssal, munkatárssal, inkább velük mint, hogy esélyt adjanak egy utcai srácnak fényes nappal.

Tudom, hogy ha ezt az ismerekdési lehetőséget kizárom, akkor csak a net marad a számomra, ami szintén nevetséges és lehetetlen normális lányt találni a környékemen, mert a facebook nem az értelmes, kedves, szeretnivaló lányokról híres, aki meg normális, szerethető lány nem rohad egész nap a gép előtt általában.

Szóval totál elvágom magama előtt a lehetőséget, ha nem szólítok le több lányt az utcán, de mégis nincs hozzá kedvem és lelkesédem, nem úgy, mint pár hónapja, amikor egymás után több lányt is leszólítottam egy óra alatt.

2012. máj. 31. 23:52
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
82%

Erre csak ennyit tudok mondani:

[link]

2012. jún. 1. 00:04
 2/35 anonim ***** válasza:
és neked nincsenek osztálytársaid?
2012. jún. 1. 00:04
 3/35 A kérdező kommentje:

Kösz első! :DD

Második válaszoló: a suli esélytelen, de nem mondanám az okait.

2012. jún. 1. 00:28
 4/35 anonim ***** válasza:
lúzernek számítasz
2012. jún. 1. 00:30
 5/35 anonim ***** válasza:
ja igen ez egy kérdés volt
2012. jún. 1. 00:33
 6/35 anonim ***** válasza:

de van kiút. ne foglalkozz a csalódásokkal, ne zárkózz el a lányoktól. :) ÉRTETTE KATONA?!?!?!?!?! :D szedd össze magad.

szóval járj el olyan helyekre, ahol sok ember van :) koncertek, meg ilyesmi. ja és ne akarj görcsösen barátnőt, ne kattogj ezen, mert akkor qrvaélet, hogy nem fog sikerülni.

sok sikert és kitartást. csak keményen.

2012. jún. 1. 00:34
 7/35 anonim ***** válasza:

Szinte mintha én írtam volna; ugyanebben a helyzetben vagyok én is. Sajnos én eleve, úgymond "alapból" félénk vagyok, és emiatt nincsen bátorságom mindezt megtenni. Pontosabban fogalmazva régen megtettem egy párszor, de az elutasítások nekem is elvették még azt a mákszemnyi kedvemet, bátorságomat is. Ráadásul én még érzékeny alkatú is vagyok. De egyszerűen nincsen lehetőségem az ismerkedésre.

Bár internettel, társkereső oldalakkal már igen régóta próbálkozok, de még egyáltalán válaszra is ritkán méltatnak. Pedig szerintem az internet az egy óriási lehetőség lenne, hogy ha a lányok is akarnának ismerkedni! Úgy viselkednek itt is, ahogyan finoman fogalmazva nem kellene. Nem az internet tehet arról, hogy nem válaszolnak, vagy eltűnnek levelezés közben! Az ismerkedés egy kétoldalú folyamat kellene, hogy legyen. Így viszont eddigi életem talán legnagyobb csalódása volt a net, amiket eddig tapasztaltam itt; bár még azért nem adom fel.

Hát, nem tudom, hogy mi legyen; labirintushelyzetben vagyok. Lehet, hogy nagyon hosszú idő után kénytelen leszek úgymond magamat "megerőszakolni", és újra odamenni valakihez az utcán, buszon, esetleg boltban.

2012. jún. 1. 00:36
 8/35 anonim ***** válasza:
62%
Az olyan szavak, mint a "lúzer", teljesen kifejezik ennek a torz, beteg, aljas világnak a szemléletét! Ez lenne az egyik első szó, amit megszüntetnék, hogy ha rajtam múlna. Az ilyen kifejezések roppantul kártékonyak lehetnek, és "tudatalatti programokat" generálhatnak. De hát mit foglalkozik ezzel ez a söpredék világ! Szerintem ezzel a nyomorult világgal sokkal, de sokkal nagyobb baj van, mint az úgynevezett "lúzer"-nek mondott emberekkel!
2012. jún. 1. 00:48
 9/35 anonim ***** válasza:

a labirintushelyzet, az egérfogó, amibe beleszorult a kis fejetek, az azért van, mert nyuszik vagytok :) egy férfi hogy mondhat ilyet, hogy "alapból érzékeny alkat"? kajak majdnem elhánytam magam. most lány vagy, vagy srác? szedd már össze magad teis. ajjjjhhhhggrrr. azt kéne megérteni MINDENKINEk aki itt sír ezen a szutyok oldalon, a számígép előtt, hogy ezen senki sem tud változtatni, se pszichológus, se apuci, se anyuci, se gyógyszerek...semmi, és senki. csak Ti magatok. el kell kezdeni változtatni a felfogásotokon azonnal. addig nem lesz csaj amíg ez nem megy. sőt, ha igazán nem fog sikerülni, akkor amint szétmentek a csajjal, vissza fogtok zuhanni ugyanide ahol most vagytok. mennyből egyenesen a pokolba. és elárulom, hogy fájni fog az esés. nagyon.

a netes csajozást meg el lehet felejteni, nem egy cybervilágban kell élni az életeteket, hanem azon kívül. a való életben. meg az milyen már, hogy neten ismersz meg bárkit? tudod mi az? zsákbamacska. nem látod a szemét, nem látod az arcát....a testbeszédét. lehet azt írja, h szimpi vagy neki, de a monitor mögött meg ott röhög rajtad, hogy haha jól beetettem ezt a kis gyíkot.

2012. jún. 1. 00:51
 10/35 A kérdező kommentje:

ma 00:51

Én értelek, nincs ebben semmi új. De ahogy a rokonlélek érzékeny srác is írta, az ismerkedés két oldalú folyamat, ha a mai lányok ennyire alutasítóak, akkor minek megzavarni őket az utcán vagy akárhol?

Én már úgy mondanám, hogy féltem a büszkeségemet, mert ezzel csak megalázom magama, hogy odamegyek és leszólítom ő meg flegma fejjel vagy undok arccal néz és lekoptat a van barátom kamuszöveggel, még ha valóban van is barátja, akkor is látszik, hogy nincs bennük semmi érdeklődés csak udvariasságból állnak le ismerkedni.

Azt kéne tudni, hogy melyik lánynál van esélye az embernek és azt leszólítani, de mivel a lányok nem tudnak flört jeleket adni, vagy csak én nem kellek egyiknek sem, így nem látom értelmét ennek az utcán leszólítok és menő vagyok meg férfi dolgot, mert a lányok nem is vágynak erre.

Őszintén itt rinyálnak az oldalon, hogy miért nem szólítják le őket a pasik, amikor meg megtesszük nem díjazzák.

Én és haverjaim tudjuk, ők is csak visszautasítást kaptak lényegében a tinik meg még ki is nevetgélnek minket.

Elérhetőséget nem nehéz szerezni, nekem is van jó néhány, csak épp semmit sem érek vele, ha a másik fél nem hajlandó beleadni a kapcsolatba, az ismerkedésbe sem őszintén.

2012. jún. 1. 00:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!