Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Más is jutott erre a megállapí...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is jutott erre a megállapításra?

Figyelt kérdés

Igazából nekünk egyedülálló fiúknak nincs értelme rinyálnunk, hogy nincs barátnőnk már több éve vagy kinek mióta. Hiszen, ha megnézitek a lányok nagy része elk*rvult egy másik része meg, amelyik kedves, hűséges lenne, nos ők csúnyák, kövérek többnyire. A harmadik kategória a szép és jellemre is szimpi lányok meg már foglaltak. :D

Szóval mi fiúk feleslegesen erőlködünk barátnőt szerezni, értelmetlen energia, pénz és időpocséklás. De csak most ébredtem erre rá és fura mód megkönnyebbültem, már nem is érdekel, ah egyedülálló maradok, jó ez így, úgysincs mit megszerezni, hiszen az, ami egy normális fiúnak kéne már úgyis elkelt. :D

Ti hogy látjátok?

2012. máj. 31. 22:14
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Nem tudom lányo ki hisztizik igazából! Én most is csak jókat derülök a hsz-eken! :D

Nem mondom, hogy nincs olyan lány, de ritka mint a fehér holló! :)

2012. máj. 31. 22:28
 12/17 anonim ***** válasza:
39%
Örülök, hogy ilyen hozzáállással is találkozom itt. Javarészt igazat adok neked, amíg fiúk vagyunk valóban felesleges erőltetni. Férfiként viszont megnő a lehetőségek száma. Addig sem gazdagodunk, és gazdagítunk másokat negatív tapasztalatokkal. A kapcsolatban én irányítok, ezt szeretem. Hogy ezt a dinamikát megvalósíthassam kedvemre való nőkkel, ahhoz most teremtem meg a feltételeket. Addig sem vagyok hajlandó kevesebbel beérni, átmenetileg sem rendezkedem be!
2012. máj. 31. 22:28
 13/17 anonim ***** válasza:

Hogy is szokták mondani? Nincs kurv@, ha nincs rá igény ugyebár.

Tartsd nyitva a szemed, ritkán talál valaki elsőre megfelelő partnert. Ne görcsölj rá a témára, mert azt érezni fogják rajtad a lányok.

2012. máj. 31. 22:29
 14/17 anonim ***** válasza:

A nő olyan, mint a nyilvános WC. Vagy foglalt, vagy teli van f.ossal az egész. Egyébként pedig ha egyedülálló vagy, akkor vagy melegnek gondolnak, vagy lúzernek. De nem kell ezzel sokat foglalkozni, teljes életet lehet élni barátnő nélkül is. Szerencsére, a mai világban, társadalomban, senki nincs rászorulva a nőkre. Én se kezdek már igénytelen, primitív lánnyal, mert valóban értelmetlen energiapocsékolás. Egy kapcsolathoz két ember kell, tehát nem csak nekem kell vele időt töltenem. Ráadásul biszex vagyok, úgyhogy vannak kalandok így is, mindkét nemmel

26/f

2012. máj. 31. 22:37
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
én egyedül vagyok, akkor most választhatok hogy k*rva vagyok vagy csúnya?:D
2012. máj. 31. 22:38
 16/17 anonim ***** válasza:
35%

hát részben igaz....

és hogy nem érdekel? dehogynem csak most egy olcsó kifogás mögé bújtál és onnan várod az áldást én így látom....mert ha tényleg biztos lennél abban hogy így érzel akkor nem raktad volna ki ezt a kérdést, hogy majd valaki igazat adjon neked

2012. máj. 31. 23:37
 17/17 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés némileg túlnyúlik önmagán, és szerintem más, általános problémákra is rávilágít. Hát, itt is mint általában mindenben, mindenki a saját tapasztalataiból indul ki. Én úgy látom, hogy elég sok igazság van abban, amit a kérdező leírt. De én a "k_rva" kifejezést inkább arra használom, hogy eleve "k_rva" nehéz ismerkedni, - legalábbis számomra, - és sajnos ez a legrosszabb az egészben. El lehet képzelni, hogy milyen lehet a helyzet, ha eleve ismerkedni is r_hadt nehéz, és a normális lányok is kevesen vannak. Egyszerűen nincsen lehetőségem az ismerkedésre.

Persze, az hogy mennyi "normális" fiú van, azt nem tudom. Az is jó kérdés, hogy kinek kicsoda jelenti a "normális" kategóriát.

A másik dolog pedig az, hogy az olyan kifejezéseknek a használata, mint a "lúzer", tökéletesen kifejezi ennek a beteg világnak a torz, aljas szemléletét. Ez, és az ehhez hasonló szavak szerintem "tudatalatti programokat" generálhatnak, és roppantul kártékonynak tartom őket. Szerintem ezzel a világgal sokkal, de sokkal nagyobb baj van, mint az úgynevezett "lúzer" emberekkel.

2012. máj. 31. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!