Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is jutott erre a megállapításra?
Igazából nekünk egyedülálló fiúknak nincs értelme rinyálnunk, hogy nincs barátnőnk már több éve vagy kinek mióta. Hiszen, ha megnézitek a lányok nagy része elk*rvult egy másik része meg, amelyik kedves, hűséges lenne, nos ők csúnyák, kövérek többnyire. A harmadik kategória a szép és jellemre is szimpi lányok meg már foglaltak. :D
Szóval mi fiúk feleslegesen erőlködünk barátnőt szerezni, értelmetlen energia, pénz és időpocséklás. De csak most ébredtem erre rá és fura mód megkönnyebbültem, már nem is érdekel, ah egyedülálló maradok, jó ez így, úgysincs mit megszerezni, hiszen az, ami egy normális fiúnak kéne már úgyis elkelt. :D
Ti hogy látjátok?
úgy imádom ezeket a hisztiket ^^
L22
hülyeség! amennyi ribi annyi k*csög pasi. én normális vagyok és normálisan nézek ki, és eszem is a helyén van mégis 1évig nem találtam normális pasit. ugyan ez a felállás volt. vagy nyomik, vagy öneléült f*szok, vagy akármi de normális sehol... sztem sem kell erőltetni a "normális lány kergetését".. úgyis fog jönni egy csak várj türelmesen:)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!