Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Más is jutott erre a megállapí...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is jutott erre a megállapításra?

Figyelt kérdés

Igazából nekünk egyedülálló fiúknak nincs értelme rinyálnunk, hogy nincs barátnőnk már több éve vagy kinek mióta. Hiszen, ha megnézitek a lányok nagy része elk*rvult egy másik része meg, amelyik kedves, hűséges lenne, nos ők csúnyák, kövérek többnyire. A harmadik kategória a szép és jellemre is szimpi lányok meg már foglaltak. :D

Szóval mi fiúk feleslegesen erőlködünk barátnőt szerezni, értelmetlen energia, pénz és időpocséklás. De csak most ébredtem erre rá és fura mód megkönnyebbültem, már nem is érdekel, ah egyedülálló maradok, jó ez így, úgysincs mit megszerezni, hiszen az, ami egy normális fiúnak kéne már úgyis elkelt. :D

Ti hogy látjátok?

2012. máj. 31. 22:14
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
55%
Én ugy látom hogy te vagy a sokadik aki erre jutott ezen a héten és igazából rohadtul nincs igazad csak rossz helyen keresel csajt és ezekután berinyálsz hogy nincs is már csaj meg ilyenek nézz körül máshol ismerkedj máshol probálj meg valamit mielött kijelented hogy nincs már egy ilyen lány sem stb
2012. máj. 31. 22:16
 2/17 anonim ***** válasza:
sz*rt eszek és k*rvára nem finom
2012. máj. 31. 22:18
 3/17 anonim ***** válasza:
68%
amióta barátnőm van, jártamban-keltemben csupa helyes, szeretni való lányt látok mindenütt, csak ki kell nyitni a szemünket és venni a bátorságot
2012. máj. 31. 22:18
 4/17 anonim ***** válasza:
60%

úgy imádom ezeket a hisztiket ^^

L22

2012. máj. 31. 22:22
 5/17 anonim ***** válasza:
60%
Én úgy látom, hogy tenéked be kéne darálnod a farkadat a jó öreg mákdarálóval, fasírtot sütni belőle és egy kis borssal megszórva elfogyasztani.
2012. máj. 31. 22:22
 6/17 anonim ***** válasza:
ezt megcáfolom :) én nő vagyok nem vagyok kövér se csúnyának se mondanám magam.... :) és nincs pasim se :D csak nem találok megfelelő partnert aki megbízható lenne , és megérdemelné hogy szeressem.. :)
2012. máj. 31. 22:23
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
DRAMA DRAMA DRAMA
2012. máj. 31. 22:24
 8/17 anonim ***** válasza:
Nem tudom eldönteni, hogy ez a nap leghülyébb kérdése vagy a másik amiben "minden férfi megcsalja a barátnőjét/feleségét".
2012. máj. 31. 22:27
 9/17 anonim ***** válasza:
Te vagy az a szűzfiú aki undorító bálnaként emlegeti a kövér nőket és minden nap van vagy 3 ehhez hasonló megnyilvánulása?
2012. máj. 31. 22:27
 10/17 anonim ***** válasza:

hülyeség! amennyi ribi annyi k*csög pasi. én normális vagyok és normálisan nézek ki, és eszem is a helyén van mégis 1évig nem találtam normális pasit. ugyan ez a felállás volt. vagy nyomik, vagy öneléült f*szok, vagy akármi de normális sehol... sztem sem kell erőltetni a "normális lány kergetését".. úgyis fog jönni egy csak várj türelmesen:)

20/L

2012. máj. 31. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!