Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esetleg más is jutott hasonló megállapításra sok-sok ismerkedés után?
Kb. egy év alatt elmondhatom, hogy több lányt ismertem meg, mint az azt megelőző éveimben. 22 évesen még sosem volt barátnőm, pedig mindig is komoly kapcsolatra vágytam, de nem mertem kezdeményezni önbizalomhiányom miatt.
De mára összeszedtem magam és élőben is leszólítottam lányokat ismerkedési céllal. Megismertm ahhoz épp elég lányt, hogy következtetést vonhassak le és átértékeljem az eddig fejben lányokról alkotott képemet, illetve az esélyeimat a lányoknál megállapítsam.
Ráébredtem, hogy ők ne is olyan angyali teremtések, mint ahogy eddig képzeltem, szinte ugyanolyan aljasok, válogatósak, felszínesek mint sok fiú, férfi tisztelet a ritka kivételnek. Összességében a van barátom szöveggel utasított el a legtöbb lány. Aki megadta az elérhetőségét az meg vagy külsőre vagy jellemre nem volt szimpatikus.
Szóval rájöttem jobb nekem együdállóként, nem vesztettem sokat és már sokkal jobban meg tudok békélni, hogy talán sosem találok olyan szerethető lányt, akivel összeillenénk, aki viszont tudna engem szeretni. Már nem is görcsölök a párekeresésen annyira.
Belátom nem mindenkinek van párja, úgy tűnik én azon kevesek egyike lehetek, aki ide tartozik.
Még az is tisztázódott bennem, hogy én is egy válogatós, finnyás, aljas dög vagyok, úgyhogy nem is érdemlem meg, hogy szeressenek. Ha nem tudok elfogadni egy kövér lányt, mert nem kívánom külsőre, pedig jellemre kedves és szerethető, akkor mégis miért várom, hogy én alacsony, vékony srácként keljek is valakinek?!
Nyugodtan támadjatok, osszatok le megérdemlem a szenvedést!
Hát bravo.Igy kell ezt csinálni.Igen ők is nagyon válogatós felszinesek(nem elég hogy jó pasi kinézetben de belsőleg is legyen szuperpasi, értem itt a jó humort,kommunikációs készséget stb.).Az hogy kövér lány nem jön be szerintem nem kell erőltetni, aki leszól maximum egy kövér vagy csúnya frusztrált csaj, hogy rajtad tőltse ki a frusztráltságát.
Az a lényeg, hogy kiléptél a konfort zónádból, léptél pár lépcsőfokot felfele.Csak igy tovább, ebből az élet.Látod nekem nem sikerült lépni felfele, mert gátlásaim vannak.Úgyhogy ebben máris jobb vagy nálam.Hajrá.
Erre csak azt tudom írni, hogy te is ugyanolyan felszínes voltál. "Aki megadta az elérhetőségét az meg vagy külsőre vagy jellemre nem volt szimpatikus. "
Ha összejön valakivel egy esély, aki nem taszít, de nem is álmaid nője, találkozni kell vele, menni, ismerkedni, esélyt adni, időt adni, hátha valami kialakul!
Az én párom se egy álmaim hapsija, de nem taszít, megismertem jobban és kincset ér a lelke!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!