Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A tészta puhaságú combokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tészta puhaságú combokat szeretik a fiúk?

Figyelt kérdés
ha nem,akkor mégis hogyan kellene feszesíteni?
2012. máj. 31. 18:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Van az a mandulás olasz kekszféle tészta, a cantucci, na az olyan, hogy kitörik a fogad. Az olyan keménységű combokat szeretem!
2012. máj. 31. 20:12
 12/15 anonim ***** válasza:
Sokan szeretik....
2012. máj. 31. 20:47
 13/15 anonim ***** válasza:

10-es, kifejtés:

A nők (a nőies testalkatú nők) térde picit beljebb van. Emiatt nem való nőknek a futás.(De ez kell is a széles csípő miatt.) Nagyobb cicivel meg pláne. Jó a futás, hasznos, de sokat nem kell tőle várni. Nézzétek meg a maratoni futókat. Több is van ilyen: évek óta fut, simán lefutja a 40 km-t, mégis kövér. Orvosi értelemben kövér.

Ismétlem, ne a férfias testalkatú nőkből induljatok ki. Az meg, ohgy kinek a véleménye értelmes, meg kié nem, felesleges acsarkodni. Nézd meg a kondis arcokat, mindegyike bent ül az rodában, meg használt mobilt arul, meg nem tud fél órát dolgozni megállás nélkül, mert alig tud mozogni a osk izomtól.

Ki van centizve az ilyen ember (lássátok a 10. válaszoló hülye étrendje), csak éppen nem az életre.

Ez a csak szárnyasokat egyél, meg iylen fehérje bevitel, meg olyan zsírbevitel: egyél mindent. Változatosan. Tudod a kondisok egy buta létformák: mindig ugyanazt eszik, mert attól mennyire erősek leszek, de egy évben 6-10x is betegek lesznek, majd meg halnak egy kis náthától. A kolosszusok!

2012. máj. 31. 20:47
 14/15 anonim ***** válasza:
szégyen ide vagy oda én nem tudom milyen a tészta puhaságú comb xD
2012. máj. 31. 21:27
 15/15 anonim ***** válasza:

1. Mi az, hogy nőies testalkatú nő, meg férfias testalkatú? Ezexerint a homokóra alak az férfias? A körte vagy alma meg a nőies? És milyen a megoszlás? És miért nem jó? Kövér marad? A nőies testalkat miatt nem hatnak rá a biológiai folyamatok, vagy mi?

2. Szép kis sztereotípiáid vannak a buta gonosz gyúrósokról, mégis hányat ismersz? És mennyire? Azaz milyen alapon jelentgetsz ki ilyeneket? És miért "hülye' ez az étrend? Mégis miféle biológiai tudásod van neked? Egyél változatosan, ja, mondva jól hangzik, de ugyan meséld már el a testednek, hogy neki hétfőn levesre, kedden meg főzelékre van szüksége... A gonosz gyúrás mögött egy egész tudományág áll, ráadásul sikerorientált, tehát megéri nekik jókat kitalálni, és nem véletlenül találták ki azt, amit. Aki a testét építi, annak okosan kell csinálnia, nem megengedhető, hogy valamilyen fontos tápanyagot kihagyjon a szervezetéből, de ez ki is ütközne hamar. Tudják ők, mit miért csinálnak. Kicsit fejlettebb a háttér, mint a hozzád hasonló szobatudósoké... Az meg, hogy meghalnak egy kis náthától... nyilván az extra adag vitamin totál hatástalan :D Én spec még nem láttam beteg gonosz gyúróst, és ők is csak azt írják, hogy sosem azok.

2012. máj. 31. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!