Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk miért szeretik jobban a szőke lányokat mint a barnákat?
Én kifejezetten utálom a szőkéket!:P
Pláne ha festett,pfúj ki nem állhatom,
Mert ha valakinek még jól áll,az még elmegy,de én pl. ismerek egy csajt akinek barna haja volt eddig(egyébként akkor is utáltam),és most befestette szőkére, borzalmasan áll neki,de végül is megértem, olyan hülye csaj,h az már fáj,már csak a szőke hajszín hiányzott h teljes legyen a kép.:D
Én pont azok közé esek akik azt szeretik amit kifejtettél.
Őszintén szólva nem tudom megmagyarázni, hogy miért.
Személy szerint a barna annyira átlagos, hogy nekem már kicsit unalmas. A fekete szép tud lenni, de az meg túl sötét nekem. A szép világos szőke, hidrogénszőke haj eleve kiemeli a lányt a tömegből szerintem :) De tényleg nem tudom miért a hidrogénszőke cicák tetszenek... Egyszerűen csak nagyon vonzó az a hajszín.
Egyébként csak azért átfesteni a hajad, hogy megfelelj a párodnak helytelen dolog... Én azt mondanám, hogy inkább próbálj ki többféle színt... Legyél egy kicsit változatos :) Az önmagában vonzó. Próbáld ki, hogy neked hogy tetszene ilyen szőkén. Esetleg figyeld a barátod reakcióját :D Lehet hogy neki meg pont nem tetszik. Van aki meg a vörösekre bukik. Sőt ami még meredekebb van aki a ginger lányokra hajt :D Sokfélék az ember. Te is próbálj ki többféle stílust és akkor majd eldöntöd neked mi tetszik. Esetleg a barátodnak melyik tetszik jobban, ha adsz a szavára.
21F
Hidd el, ez egy nagyon nagy tévhit...Fiúként elmondhatom, hogy egy kis szőke tyúk kb olyan undorító tud lenni a vinnyogásokkal, meg mindennel, mint egy 1 hónapos kutya...!
Én sokszor vagyok úgy, hogy inkább vörös, fekete, vagy barna. Barnában a hosszú haj, esetleg ha olyan a lány stílusa, akkor göndörbe nagyon vadító tud lenni! És hidd el, egy normális kinézetű/hajú lány sokkal több fiúnak jön be, mint egy kis szőkeség, csak sajnos ezt mind azért nem mondják meg, mert nem arra gondolnak, hogy kitetszik nekik, hanem hogy kibe való a kolbász!!! Viszont akad olyan szőke lány is, aki gyönyörű kék szemekkel rád néz, akkor meg majd be csorogsz...szóval ez egyéntől függ! Találd meg a stílusod, a hozzá illő hajat, és el fogják fogadni, és tetszeni fogsz a fiúknak!
igen de ez akkro is általánosítás!
A szőkék meg azt mondják h miért a barnákat meg a feketéket....
mindenki abbol indul ki amit megélt a környezetéből..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!