Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A tészta puhaságú combokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tészta puhaságú combokat szeretik a fiúk?

Figyelt kérdés
ha nem,akkor mégis hogyan kellene feszesíteni?
2012. máj. 31. 18:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
bringázással, futással
2012. máj. 31. 18:14
 2/15 anonim ***** válasza:
kitörés, tárogatás rengeteg gyakorlat van rá
2012. máj. 31. 18:16
 3/15 anonim ***** válasza:
A feszes a király. Kezdj el edzeni! Futás, bringázás, mint ahogy az elso mondta. De ez mellett hetente 2x legalább járj el konditerembe (ott megmutatják mit, hogyan). Vigyél be kevesebb zsírt mint eddig, így fogyni fogsz (asszem noknél a fogyás általában a combnál kezdodik, ugyanugy a hízás is, szoval konnyu dolgod lesz)
2012. máj. 31. 18:17
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Nyers tészta vagy főtt tészta???
2012. máj. 31. 18:27
 5/15 anonim ***** válasza:
39%

Ide majd osk kondis gyere fog írni, de tudvalevőleg hogy Magyarországon olyan, mint kondi sport nem létezik. Amatőr hülyegyerekek bohóckodása.

A nő elsőnek a melléből fogy. Ez minden nőre igaz. Szóval lehet a végeredmény nem fog tetszeni kérdező, tekintettel arra, hogy a nők a mellükre a legérzékenyebbek.

Futással az a baj, hogy tönkreteszed magad. Mindenki rögtön ezt melíti (rgy kondis hülyegyerek nem is bír futni, de azért ajánlja). Pláne a tipikus nőies testalkatú nőknek tilos a futás. Láthatsz vékony nőket (nulla csípő, nulla derék) futni, na ők azért tudnak ilyen jól, mert férfias testalkatuk van (a váll széles a derékhoz és a csípőhöz képest, a fenék meg fokhagymagerezd...ez tipikusan férfias testalkat).

Röviden ennyit. Bicajozz és kész.

2012. máj. 31. 18:33
 6/15 anonim ***** válasza:
Vagy korcsolyázz! Az nagyon élvezetes tud lenni, foleg haverokkal! 3. voltam
2012. máj. 31. 18:46
 7/15 anonim válasza:
ha a combjaid kicsik akkor te a legjobbak közé tartozol szerintem:))
2012. máj. 31. 18:59
 8/15 anonim ***** válasza:
nem. a kemény adja.
2012. máj. 31. 19:04
 9/15 anonim ***** válasza:
hé 5-ös! én 20 kilót fogytam és egy mérettel nőtt a mellem! erre mit mondasz?
2012. máj. 31. 19:23
 10/15 anonim ***** válasza:

Az első kérdésem nekem is az volt, hogy nyers tészta, vagy főtt tészta? És keltészta vagy pedig az a bolti fodros nagykocka? :D

Aztán azért más javítani való is van... a fogyás abszolúte nem a zsírbeviteltől függ, hanem a szénhidráttól. Le kell redukálni 1-3 g/testsúlykilóra a szénhidrátbevitelt, emellé 2-3 g/tskg fehérje, hogy ne fogyjon az izom is, ami a formát adja, és kéne az egészség miatt telítetlen zsírsav kiegészítés. Meg persze rostok. Ezt az egészet hívják szálkásító diétának hivatalosan. A fogyáshoz emellé kell valamiféle aerob mozgásforma, heti 3szor 40-50 perc, ami jó pl. futásnak, bicajozásnak, elliptikus tréner. Csak ne túl magas pulzusszámon történjen, mert az már kardió, és nem történik zsírfelhasználás. Konditerembe is lehet menni, edzeni MINDENRE annak érdekében, hogy a szép izmok megmaradjanak, és ne pálcika legyen a végeredmény. Így heti 0,5-1 kiló fogyás várható. Ja, azt a combközelítő- és tárogatógépet meg el lehet felejteni, mert nagyon kicsi izomcsoportot edzenek csak, és a helyesen végzett guggolások és kitörések megadják neki a kellő ingert. Ugyanez a helyzet a felülésekkel, ha majd izmos hasat akarsz, nem árt, de ettől egy deka sem fog lemenni. Ahogy a fogyás nem gyakorlatvégzés függvénye.

És hogy a futás miért lenne káros, azt nem tudom, pláne, hogy barátunk ki sem fejtette. Amit meg kifejtett, az teljesen értelmetlen.

2012. máj. 31. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!