Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A csajok miért csak MONDJÁK...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajok miért csak MONDJÁK az alacsony elvárásaikat?

Figyelt kérdés

Amikor megkérdezzük őket, hogy mi kell nekik tök alacsonyra teszik a mércét pl.: legyen hűséges, legyen partner, ne csaljon meg, együtt építsük a közös jövőt. Nem kell, hogy gazdag legyen. Legyen lovagias.

Erre megfelelne a férfiak 80%-a! Amikor viszont az életben vagyunk, akkor senki nem megy át a rostán!

2012. máj. 30. 09:56
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
Az a baj a listáddal kérdező, hogy biztos lesz, ami indig kimarad. Biztos beleszeretnél egy lista szerinti lányba, de mi van, ha 1-2 nem teljesül?
2012. máj. 30. 12:42
 42/51 A kérdező kommentje:

Nyílván nem kell az illetőnek mindennek megfelelni. De minél több pont stimmel, annál vonzóbb.

Nyilván arra is ki kell térni, hogy milyen ne legyen.

2012. máj. 30. 12:43
 43/51 anonim ***** válasza:
Persze. A második mondatod talán fontosabb is. Igazad van. Meg abban is, hogy el kell mondanunk nekünk nőknek is, hogy mit szeretnénk, hiszen kommunikáció nélkül nem megy. Nekem tetszik, ahogy gondolkodsz, de látom, szaladtak ide megint bunkók is. :)
2012. máj. 30. 12:45
 44/51 anonim ***** válasza:
Én nem kérek senkin számon semmit. Egyébként egyik barátomban sincs semmi közös és nem értem mért lenne ez baj lol Mi a jó (sípszó) életért kéne mindenkinek ideállt felállítania és csak az alapján választania? Ha így lenne örökké csak keresgélnék mint te háh Nagyon is jó érzés, hogy eltudok vonatkoztatni a pontoktól, és azok is megtetszenek és vonzanak akik nem tartoznak a "top külső és belső" listába. Tökéletes emberek úgyse léteznek. Ha valaki érdekel akkor nem akarom semmiben se megváltoztatni nem kell hogy pénzesebb legyen, lovagiasabb vagy akármi. Mert ha valakit szeretek mindennel együtt szeretem és ha nekem a rövid haj tetszik nem fogom ráerőltetni hogy vágassa le a haját. Ez szánalmas felfogás
2012. máj. 30. 12:49
 45/51 A kérdező kommentje:

És akkor mi legyen? Mindenki maradjon olyan amilyen, aztán lesz valami?

És ha valaki többre vágyik a nők terén az mihez kezd?

Ha nincsen semmilyen szabály, ahogy te írod. Mégis vannak férfiak, akik sikeresebbek a nők terén és vannak, akik kevésbé. Valami szabályszerűség csak van...

2012. máj. 30. 12:52
 46/51 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs. Mindenkinek más-más listája van, mindenki keresi az Ő listájának legjobban megfelelőt. Ha nem is mondjuk ki, akkor is valami szerint válogatunk.

Maradunk olyanok, amilyenek vagyunk, egy lista ránk is passzol. ha nem tökéletesen, akkor azért később alakul mindenki kicsit. Nem? :)

2012. máj. 30. 12:53
 47/51 A kérdező kommentje:

Ez jól hangzik, de ha így lenne, akkor mindenki hasonlóan lenne vonzó. Mert úgyis talál valakit, akinél ő jó.

Mégis vannak, akik sok lánynál sikert aratnak. Vannak, akik meg senkinél.

2012. máj. 30. 12:58
 48/51 anonim ***** válasza:
Igen, mert az a fiú vagy férfi több listának felel meg. A listákban vannak tulajdonságok, amik "népszerűbbek2, és aki annak megfelel, jobbak az esélyei. :)
2012. máj. 30. 13:06
 49/51 anonim ***** válasza:

24 éves lány vagyok. Most leírom neked azt, ami velem történt...

Volt egy (tényleg) nagyon csúnya srác ismerősöm, rohadó fogak, feje mint egy paraszté. Nem is sorolom tovább. Egy időben rengeteg időt töltöttem vele (az oka lényegtelen), olyan szövege volt, hogy minden mondata megnevettetett és jókedvre derített. A külsőségek mellett is vonzódtam hozzá. Majdnem bele szeretettem. Hogy miért csak majdnem? Azért, mert megbízhatatlan volt, és megrögzött hazudozó, és pedig ezt ne tudom elviselni, mert ha valakiben nem tudok megbízni, akkor az...

Mindenki levonhatja a tanulságot...

2012. máj. 30. 13:30
 50/51 anonim ***** válasza:

"Ha nincsen semmilyen szabály, ahogy te írod. Mégis vannak férfiak, akik sikeresebbek a nők terén és vannak, akik kevésbé. Valami szabályszerűség csak van..."

Itt a szabályszerűség:

[link]

2012. máj. 30. 15:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!