Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajok miért csak MONDJÁK az alacsony elvárásaikat?
Amikor megkérdezzük őket, hogy mi kell nekik tök alacsonyra teszik a mércét pl.: legyen hűséges, legyen partner, ne csaljon meg, együtt építsük a közös jövőt. Nem kell, hogy gazdag legyen. Legyen lovagias.
Erre megfelelne a férfiak 80%-a! Amikor viszont az életben vagyunk, akkor senki nem megy át a rostán!
az én elvárásom akármilyen hihetetlennek tűnik:
számomra legyen jóképű, legyen férfias teste(nem egy testépítő-szintűre gondolok) hűséges, vicces-jófej, segítsen,ha kell és ne én szolgáljam ki,mint egy cseléd
érdekes találtam is egy ilyen pasit.benned van a hiba kérdező. kisugárzáshoz meg születni kell.
Komolyan már megint ez a téma? Annyira unalmas már van még 5 millió ilyen az elmúlt pár hónapban keress rá és olvasd el a kommentárokat. Egyébként meg még hogy a kémia a pénztárcától indul be. Szánalmas! Milyen felszínes r*banc cicababákra hajtasz te?! Nekem 3 komoly kapcsolatom volt és egyiket se mondanám pénzeszsáknak. Sőt! Másrészről ti mit csináltok? Ha te azt mondod hogy legyen nagy melle meg legyen vékony meg amúgy aranyos és bármilyen ilyen csaj megteszi akkor nekem még szép hogy nem kellenél ha beletartozok ha nem. A személyiségért kell kapcsolatba menni nem pedig paraméterekért. A személyiségre meg kisugárzásra meg nem lehet gyúrni, max szedj fel egy kis önbizalmat legyél önnmagad és ne itt nyavalyogj! Tényleg kíváncsi lennék milyen lányokra hajtasz...
Másrészről azt lehetetlenség megmondani hogy mit szeretsz a másikban meg mi tetszik meg benne persze lehet olyanokat mondani hogy hát kedves rendes hűséges erős bátor stb de ezek mellékesek ilyen bárkiben van, a lényeg az a valami amit nem lehet szóval megfogalmazni amit csak érzel ha rá nézel vagy rá gondolsz. Ha te ezt nem érezted még sose voltál szerelmes
Hát én meg tudom mondani, hogy mi tetszik egy nőben. Pontról pontra.
"Szedjél fel egy kis önbizalmat és légy önmagad". Azt meg hogy? Kíváncsian várom.
#23- Milyen pasikénet írom le?Jóég!
De ha már itt megy az álszentkedés ,hogy nekünk csak pénz kell ilyenek, miért neketek a szőrős talpú térdig toka lányok jönnek be akik ennek ellenére végtelenül kedvesek és még jófejek is! Mindig a pénzt hozzátok fel, gondolom tapasztalat miatt, ez meg a ti bajotok ,hogy ilyen istencsapásaival hozott titket össze a sors! Általánosítani én is tudok!
Persze pontról pontra... lenne vagy 2000 pontos az a leírás? Másrészről kizártnak tartom, ha eléd állítanának 5 pontosan olyan csajt akkor mind az 5be halálosan szerelmes lennél. Mert sztem valószínűbb hogy egyik be se.
Önbizalmat hogy szerezz? Mindent mi mondjunk meg b+?! Legyél már kicsit önálló (ez pl marhára tetszik a csajoknak ) rinyálni meg hisztizni mindenki tud!! Egyáltalán hány éves vagy 14? Bár még ők se ilyen elvetemülten gyerekesek
Önálló vagyok teljesen. Akkor már önbizalmam is van, és magamat is adom?
Megmondom mi a problémám. Az, hogy a csajok nem öntenek tiszta vizet a pohárba. Ha van valami elvárásod, akkor közöld! Elfogadom, ha a pénz kell, csak akkor MONDJAD! Oké, akkor keresek egy csomó pénzt és meghívom egy italra. De azt látom, hogy ez se jó. Ha az ember öltözködik, akkor divatbu.zi. Ha gyúr az se jó, mert a mackós is jó. Az Az a baj. című Belga szám elég jól leírja, hogy miről van szó.
Már megint csak kifogásokat keresel és ez elég szánalmas. Másrészről nem vagy túl önálló. Bármit amit mondanak te mindenre visszakérdezel hogy és mégis hogyan? Vagy mondod hogy lehetetlen.
Ez egyszerűen pech! Rossz lányokat kergetsz másrészről én ezeket a pontokat se értem. Egyrészről nekem ha voltak is sosem olyanba szerettem bele akikre ráillett az "ideál" persze képeken az tetszik, divat magazinokban de jól néz ki de az, hogy kivel randiznék, meg kibe szeretek bele az más tészta. Az első barátomnak félhosszú világos haja volt, szemüveges és sportos. Mikor a szemüveget utáltam egy pasin és a rövid sötét haj tetszett. A második olyan volt mint egy anorexiás és majdhogy nem kopasz amikor már a félhosszú hajúak jöttek be. A harmadik pedig mackós, háromszor akkora mint én de imádok hozzábújni pedig emléxem amikor tesómnak olyan alkata volt mint neki, hogy szidtam, hogy ilyen test senkinek se jön be most pedig ez van...nem kéne más, és előbb szerettem bele minthogy láttam volna (hang egész napos beszélgetések közös érdeklődés) Na ezt add össze! A pontjaid szart sem érnek az életben szállj már le a földre
Saját magadnak is jó lenne, ha megpróbálnád megérteni, hogy mi volt a közös dolog a pasijaidban.
Ha már másokat megkérdezel a véleményéről az az önállóság hiánya? Ha egyértelmű válaszokat akarsz, akkor te nem vagy "önálló"?
Azt gondolom, hogy valahol nagyon is szégyenletes, hogy olyan dolgot kértek rajtunk számon, amit nem is tudtok rendesen körbeírni. Ez rólatok egy szegénységi bizonyítvány, hogy se magatokat nem ismeritek, se a másikat. Így élitek le az életeteket, hogy meg se próbáljátok megérteni, hogy mi folyik körülöttetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!