Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek a magyar fiúk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a magyar fiúk, férfiak közt hány olyan van, akinek lazán megy a csajozás, bármelyik lányt megtudja magának szerezni, akit csak akar nagyobb görcsölések és kínlódások nélkül?

Figyelt kérdés

2012. máj. 30. 01:18
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
És akik magabiztosak is benne? Őszintén? A vendéglátósok és a bűnözők. Nézd meg az arányukat a foglalkozások között és megkapod a pontos választ! ;))
2012. máj. 30. 09:12
 22/27 anonim ***** válasza:
Kb.10% lehet.Ide tartoznak a félbu*zik, drogosok, tetkósok stb.Ha szó szerint vesszük a kérdést, akkor a helyes válasz 0%(nulla százalék).Tegyük fel, hogy van egy vallásos csaj, aki szerelmes a párjába, azt nem fogod elcsábítani még 100 milliárd forinttal sem.
2012. máj. 30. 10:58
 23/27 anonim ***** válasza:
Ne viccelj már! Drogosok, tetkósok? Az meg kinek tetszik? Az a legalja.
2012. máj. 30. 11:02
 24/27 anonim ***** válasza:
23-as válaszolónak: Te így gondolod,(meg én is) de a döntő többségnek nem ez a véleménye; ismeretségi körömben az összes drogosnak, tetkósnak bombajó csaja van;most ne a lepukkant drogosokra gondolj, (akik már menni is alig bírnak)hanem a félbu*zi művészlelkekre.Ezeket általában apuci-anyuci támogatja anyagilag,vagy valamilyen fiktív vállalkozásuk van, de nem lehet tudni pontosan, hogy mivel foglalkoznak...
2012. máj. 30. 11:22
 25/27 anonim ***** válasza:

Olyan, aki minden lányt, bármelyiket meg tudná szerezni, nincs szerintem, de olyanok vannak, akik nem görcsölnek és könnyebben ismerkednek, ha el is utasítják őket, akkor sem vágja őket földhöz ez, hanem lepereg róluk.

Aztán vannak még olyanok, akik csak megjátsszák a lazát, a könnyeden csajozót, de közben a fenekükbe zabszem se fér, csak jól leplezik és ha elutasítják őket, akkor otthon sírnak egy sort, de másnak nem mutatják.

Szerintem a férfiak többsége az ilyen elfojtós, ál-laza típus, akik csak kifelé mutatják a keményet, a határozottat.

Kevés az igazán laza, aki nem csak játssza, hanem tényleg nem fél az ismerkedéstől.

A sikeresség meg nagyban a lánytól függ, olyan nincs, aki minden lánynak tetszik, csak valaki mondjuk olyan jó pasi, hogy a nők 98%-ának bejönne. Neki könnyebb persze, de lehet, hogy pont ő ilyen kínlódós, hezitálós, félős.

Én is ilyesmi vagyok.

2012. máj. 30. 16:40
 26/27 anonim ***** válasza:
1%
2012. máj. 30. 18:26
 27/27 anonim ***** válasza:
eggyet ertek.... 1%
2012. máj. 30. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!