Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a magyar fiúk, férfiak közt hány olyan van, akinek lazán megy a csajozás, bármelyik lányt megtudja magának szerezni, akit csak akar nagyobb görcsölések és kínlódások nélkül?
Olyan, aki minden lányt, bármelyiket meg tudná szerezni, nincs szerintem, de olyanok vannak, akik nem görcsölnek és könnyebben ismerkednek, ha el is utasítják őket, akkor sem vágja őket földhöz ez, hanem lepereg róluk.
Aztán vannak még olyanok, akik csak megjátsszák a lazát, a könnyeden csajozót, de közben a fenekükbe zabszem se fér, csak jól leplezik és ha elutasítják őket, akkor otthon sírnak egy sort, de másnak nem mutatják.
Szerintem a férfiak többsége az ilyen elfojtós, ál-laza típus, akik csak kifelé mutatják a keményet, a határozottat.
Kevés az igazán laza, aki nem csak játssza, hanem tényleg nem fél az ismerkedéstől.
A sikeresség meg nagyban a lánytól függ, olyan nincs, aki minden lánynak tetszik, csak valaki mondjuk olyan jó pasi, hogy a nők 98%-ának bejönne. Neki könnyebb persze, de lehet, hogy pont ő ilyen kínlódós, hezitálós, félős.
Én is ilyesmi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!