Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek a magyar fiúk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a magyar fiúk, férfiak közt hány olyan van, akinek lazán megy a csajozás, bármelyik lányt megtudja magának szerezni, akit csak akar nagyobb görcsölések és kínlódások nélkül?

Figyelt kérdés

2012. máj. 30. 01:18
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
Tisztelt 9-es! úgynevezett pua-k között mozgok akik nőcsábászoknak hívják magukat, és nem ok nélkül. Én még nem tartom magam annak soha nem is fogom de egyvalamit elmondhatunk magunkról, ha elmegyünk egy szórakozúhelyre, vagy akár teszünk egy városi sétát, 10-ből 10 lányt feltudunk szedni és nem megszámolni két kezemen se hány ilyen emberrel találkoztam már, de én csak 9-10el tartom a kapcsolatot... 7-es voltam.
2012. máj. 30. 01:52
 12/27 anonim ***** válasza:
Akkor lehet, hogy rossz körökben mozgok. :D
2012. máj. 30. 01:57
 13/27 anonim ***** válasza:

Pedig jártam régebben bulizni sokat, jó helyekre, érdekes módon mégsem láttam ott soha olyan fiút/férfit, aki ilyen lett volna. Nemigen mozgatott meg ott egyetlen pasi sem.

Vagy csak én lennék ilyen igényes? :D

Akikről írtam, őket nem egy szórakozóhelyen ismertem meg. Igaz, egy diszkóban nem is lehet megismerni senkit egy este alatt, csak az első benyomás az, ami számít.

2012. máj. 30. 02:01
 14/27 anonim ***** válasza:
Bár igaz, én egy elég kritikus nő vagyok. :)
2012. máj. 30. 02:06
 15/27 anonim ***** válasza:

Felszedni csajokat es parkapcsolatot letesiteni nagyon nem ugyanaz. Lehet, hogy egy pasi barkit fel tud szedni, ugyanakkor keptelen normails parkapcsolatra, mindig eleg hamar otthagyjak a baratnoi.. En is ismerek ilyet. Szoval a ketto nem egeszen jar egyutt. Olyat is ismerek, aki felenk, visszahuzodo, sok csajnak nem jon be, de megis voltak mar tobb eves boldog kapcsolatai.

A mennyiseg, vagy a minoseg a fontos? Mert ez ket teljesen kulon dolog. Ki mire vagyik. En speciel egy olyan pasit nem akarnek hosszu kapcsolatra, aki ilyen nocsabasz, es szerintem a legtobb lany sem. A sikertelen ferfiak szamara nyilvan vonzoak masok sikerei, meg irigykednek rajuk, pedig lehet (sot tobbnyire) inkabb szereto parra, boldog kapcsolatra vagynak, nem arra, hogy sok not felszedjenek 1-1 felszines kapcsolatra.

2012. máj. 30. 02:18
 16/27 anonim ***** válasza:
Ja, bocsánat, 6 ilyen férfiről tudok. Közben eszembe jutott még egy, aki ilyen.
2012. máj. 30. 02:32
 17/27 anonim ***** válasza:

Kedves 9-es. Aki meg nincs benne abban a 6-ban, az már egy darab sz@r?

De egyébként tévedésben vagytok, aki bármilyen nőt meg tud hódítani, az kevesebb, mint 1%.

Bármilyen nőt nem tudsz meghódítani, csak ha nagyon nagyon sok pénzed van. Sok lánynak pl. barátja van és nem adja be a derekát. Még a legnagyobb nőcsábászokat is visszautasítják elég gyakran. Ha 5 nőt leszólítasz egyhuzamban és mind az 5-öt felszeded, akkor a világ legjobbjai közé tartozol. És ők sem tudják ezt folyamatosan megcsinálni.

2012. máj. 30. 08:00
 18/27 anonim ***** válasza:
Nincs olyan ember aki el tudná csábítani BÁRMELYIK nőt.
2012. máj. 30. 08:19
 19/27 anonim ***** válasza:

De hogy a kép teljes legyen:

Nincs olyan férfi, aki el tudja csábítani bármelyik nőt.

Nincs olyan nő, aki el tudja csábítani bármelyik férfit.

Nincs olyan férfi, akit el tudna csábítani bármelyik nő.

Nincs olyan nő, akit el tudna csábítani bármelyik férfi.

2012. máj. 30. 08:26
 20/27 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs ilyen. Olvastam a hozzászólások között, hogy vannak itt, akiknek jobban megy, bár szórakozóhelyeken ez nem hinném, hogy kihívást jelentene. Ilyen helyekre eleve rengeteg olyan ember jár, akik alkalmi kapcsolatra vágynak és bizony nem kell küzdeni a kegyeikért.

Engem speciel sosem vonzottak a nőcsábász típusok, értékelem magam annyira, hogy olyasvalakivel kezdjek, akivel kölcsönös a megbecsülés.

2012. máj. 30. 09:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!