Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csajozzak ebben az állapotban?
Figyelt kérdés
Londonban vagyok, találtam egy munkát amiről csak álmodni mertem volna, viszonylag jól keresek és egy héten csak 2 alkalommal kell részt vennem. Itt leszek legalább szeptember végéig, a baj csak az, hogy nem ismerek itt senkit, ergo nincs szociális életem, a spanokkal csak a facebookon tartjuk a kapcsolatott. Amikor nincs munka nem csinálok semmit, csak a szállásomon ülök és nézem a teniszt. Unatkozom, kéne egy csaj, de nem tudom hogyan tudnék ebbe az állapotba be csajozni. Barátaim itt nincsenek, meg semmi. Nem tudom végig bírnám ezt nyomni 4 hónapig, pedig a meló arany...2012. máj. 29. 20:55
1/7 anonim válasza:
Tökéletes lehetőség arra, hogy túristaként körbevezettesd magad nőstényekkel.
2/7 anonim válasza:
Ülj be egy kávézóba, szemezz a csajjal meg ilyen régi jól bevált praktikák. ;) HAJRÁ!
3/7 anonim válasza:
Egy ilyen melót nekem is szerezhetnél :)
4/7 anonim válasza:
Hát ha ennyire ráérnék eljárnék bulizni..
5/7 mosolyogj! válasza:
látogatsd meg a szomszédaidat (ismerkedj össze velük valahogy), munkahelyeden keress valakit (akár havert, akár egy lányt) aki szimpatikus és hívd el valahová... am mit dolgozol? :)
6/7 anonim válasza:
Mit melózol és hol? Ezen is sok múlik.
Én becsajoztam már Londonban, amikor kint voltam, nem is keveset. Van egy pár pub, amit tudnék ajánlani, tapadnak a csajok, csak mondjuk angolok, ami nem biztos, hogy kedvedre való lenne :P Ja és nem mind szín józan :D Ilyen bebaszcsizunk és egyéjszakás kaland jellegű történetekre millió lehetőség van ott.
7/7 anonim válasza:
Szerintem először haverokat szerezz! Akár neten keresztül (facebook, omegle stb.) vagy valami hobbi keretében (pl. menj usziba, ilyesmi), aztán velük el tudsz menni csajozni and it's on!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!