Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért nem lehet öszintén megmondani, ha nem akartok randizni egy sráccal?
hűha... :) ti miről beszéltek? Első (vagy a sokadik) randiról?
1. találkozom egy lánnyal, ha nekem szimpatikus, és én úgy érzem, hogy én is neki - - másnap vagy harmadnak felhívom, vagy írok neki egy sms-t.
2. gáznak tartom a lányt - - egyszerűen másnap vagy harmadnap írok neki egy sms-t, hogy ne haragudjon, de nem őt keresem.
3. tök szimpatikus a csaj, de úgy érzem, hogy én nem jövök be neki (egyáltalán / olyan mértékben, mint ő nekem). Ilyenkor másnap vagy harmadnap felhívom vagy írok neki egy sms-t (ha nem előz meg), és ha visszautasít, akkor... ennyi, elfogadom, kész. Mit tudok csinálni? :)
Több variáció nem jut eszembe. 27f
#11-es válaszolónál a pont!
Még annyit, hogy attól, mert visszautasítanak valamilyen módon (őszintén, körülírva) nem kell egy górcső alá venni az összeset. És most teljesen mindegy, hogy fiúkról vagy lányokról beszélünk, mert mind a kettőből van jó és rossz fajta. Ha meg visszautasítanak, az nem a mi hibánk, egyszerűen nem jövünk be nekik és kész. Máshol kell keresni. Ha a 10. is visszautasít, akkor majd talán a 11. értékeli az erőfeszítéseket. Ennyi.
Fiúk, teljesen megértem a helyzeteteket, mert rohadtul lelohasztó tud lenni, ha bunkó módon elküldenek a francba. De ne adjátok fel, rengeteg lány van még a láthatáron. Mindenkinek valahol ott van a párja, csak hinnetek kell benne. Hinni abban, hogy olyan társat találjunk magunknak, aki elfogad minket minden hibáinkkal együtt.
21/L
Ma 12:42
No, először is: ha jól gondolom, neked van párod, illetve ha nincs akkor sem volt valószínűleg annyi gondod a megtalálással, mint nekünk, akik csak keresünk, keresünk, de valahogy mégsem találunk... És azért azt te is beláthatod, hogy az én esetemben pl. eddigi 28 éves pályafutásom alatt e földön egyetlen egy lánynak kellettem, neki is csak alig 3 hónapig, amíg nem talált egy "jobbat"... Na erre is azt mondod, hogy ne adjam fel (persze hogy azt..:P )? Csak már kicsit...francokat, NAGYON fárasztó a folyamatos sikertelenség... Nem kéne "górcső alá venni az összeset", de így már nagyon nehéz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!