Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik. őszintén. Ezt mégis miért?
Nem vagyok eltelve magamtól, szerintem átlagos csajszi vagyok. Igényes vagyok a külsőmre, szépen öltözködöm, sportolok, jó alakom van, minden egyéb, igyekszem magamból kihozni a maximumot, de mondjuk valahova középre sorolnám be magam.
És én nem akarok gonosz lenni... de egyszerűen fel nem fogom, hogy amikor odajön hozzám valami csávó... aki tényleg übernyomorékul fest... és ráadásul még igénytelen, büdös, és ostoba... az mégis ... mit hisz? De komolyan, magyarázzátok már el nekem! Én tisztában vagyok a képességeimmel és sose mennék oda egy 10/10-es pasihoz, mert esélytelen. De akkor így ezek az emberek mit gondolnak? De komolyan???
Vannak még bevállalós emberek,ezzel semmi gond nincs, szerintem. Legalább megpróbálta.
Most őszintén! Jobb az ha valaki puhapcsként nyomorog egy sarokban,és az életben nem mer senkit se leszólítani aki tetszik neki?! O.0
lehet azt gondolta hogy nem vagy annyira felszínes
ezek a "szintek" amúgy hol vannak hitelesítve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!