Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Más is jutott arra a megállapí...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is jutott arra a megállapításra, hogy teljesen értelmetlen a lányoknál kezdeményezni, mert úgyis esélytelen náluk?

Figyelt kérdés

Eddig akár hány lánynál próbálkoztam egy sem adott többnyire esélyt nekem egy alaposabb ismerkedésre élőben, gondolom. Neten már leveleztem lányokkal, de a táv miatt lehetetlen, hogy legyen is valami, másrészt nekik sem hiszem, hogy tetszettem volna. Az egy dolog, hogy pár lány szerint helyes vagyok, de szerintem ez valami kamu duma lehetett.

Szóval már oda jutottam, hogy nem is kezdeményezek lányoknál élőben, mert úgyis jönnek a van barátom szöveggel vagy elküldenek a fenébe, esetleg ha egy beképzelt, flegma ribit fogtam ki, még meg is aláz mindenki előtt (sajnos ilyenre is volt már példa).

Sok lány sír ezen az oldalon is, hogy de jó lenne, ha leszólítaná egy fiú az utcán, hát én megtettem, de ezek után nem fogom, mert nem becsülik a próbálkozó fiúkat.

Pedig fél éve még el sem hittem volna, hogy odamerek menni egy vadidegen nekem tetsző lányhoz.

Ti mit tapasztaltatok srácok?

2012. máj. 27. 23:06
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
Én lány vagyok és soha nem aláznék meg egy fiút mások előtt és nem utasítanám el csak azért,mert nem teszik! Keress olyan lányokat,akik így gondolkoznak,mint én és meglátod fogsz találni normálisat! :)
2012. máj. 29. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!