Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a lányok nagyon követelőzőek, anyagiasak?
Szerintem a tiszta, őszinte szerelemmel össze nem egyeztethető elvárásokat támasztanak a fiúkkal szemben (elvárják, hogy az életüket, jólétüket a férfi oldja meg), míg a fiúk inkább elfogadnak egy lányt, akinek nincs pénze, komoly egzisztenciája?
És nem csak a bombanők ilyenek, hanem a csúnyácska lányok is, akikből sose néztem volna ki ilyen mentalitást.
A kérdésemben azt tudakoltam, hogy miért ilyenek a lányok.
Nem azt kérdeztem, hogy ilyenek-e.
Remélem így érthető az utolsó válaszolónak is, hogy mire vagyok kíváncsi.
Ha a való életben élnél és nem találnál ki tévképzeteket, akkor látnád, hogy ennyi szegény család él Magyarországon, több, mint jómódú, és összeraknád, hogy nincs igazad, a szegényeknek is van párjuk és még csak nem is Brad Pittek...
De ugye könnyű kitalálni magadnak egy fedősztorit, és másra kenni, hogy neked miért nem lesz soha senkid!
Annyira kinyílik a bicska a zsebemben ilyenkor, hogy én, mint nő, rengeteget megtettem azért, hogy legyen kapcsolatom, engem is utasítottak el, nem is egyszer, és mégis összejött valakivel, akivel már egy csomó idő leéltem, és ti meg itt siránkoztok... ez a probléma...
De mindegy, ezt elolvasod és törlődik az agyacskádból, mert csak a saját igazad akarod hallani!
Kellemes egyedüllétet az egész Életre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!