Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vagytok anyagiasak, ha a leendő párotokat nézitek/néztétek?
Figyelt kérdés
Úgy értem mennyiben volt döntő szerepe annak, ha a pasi/csaj gyenge anyagi háttérrel rendelkezett ha esetleg hosszú távon gondolkodtatok (pl. házasság)?2009. júl. 13. 21:44
1/18 anonim válasza:
Én nem néztem SOHA eddig!
De ezek után azt IS fogom nézni, mert akik azt nézik mind olyan jól járnak és csak irigylem őket!
2/18 anonim válasza:
hát ha hosszú távon veszem, az nemszámít h honnan jött, a lényeg h dolgozzon tisztességesen, és azért meglehessen élni a fizetéséből.
3/18 anonim válasza:
"meglehessen élni a fizetéséből" Élj meg a sajátodból, ne máséból akarj!!!
4/18 anonim válasza:
na elmész te a tudod hova...én rendesen dolgozom, a szakmám is jó, és a fizetésemre sem panaszkodom....amit írtam, úgyírtam h összevetve a 2nk pénzét megtudjon élni belőle egy 4 tagú család esetleg.
5/18 anonim válasza:
Szerintem aki az anyagiakat nézi, az már régen rossz. Milyen ember az olyan, akinél a párválasztásban beszámít az, hogy milyen anyagi háttérrel rendelkezik a leendő párja? Akik ezt számításba veszik, mind eltartatni akarják magukat. Gusztustalan.
7/18 anonim válasza:
Elmész te! Nem én akarok megélni más fizetéséből!!!
8/18 anonim válasza:
Én ezt sosem nézem!bár én mindig félek hogyha el kell jutni arra a pontra h kitálaljuk a magán életünket...ugyanis nekem elég zűrős az egyik szülöm...meg az elég életem
9/18 anonim válasza:
Az anyagi hátterét nem nézem, de hogy be tudja-e osztani, amilye van, azt igen. Szerintem az fontos.
10/18 anonim válasza:
szerinted én akarok megélni más fizetéséből? az én fizetésem bőven elegendő arra h eltartsam akár a férjemet is...de úgygondolom a családalapításhoz 2 ember fizetése kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!