Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire vagytok anyagiasak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vagytok anyagiasak, ha a leendő párotokat nézitek/néztétek?

Figyelt kérdés
Úgy értem mennyiben volt döntő szerepe annak, ha a pasi/csaj gyenge anyagi háttérrel rendelkezett ha esetleg hosszú távon gondolkodtatok (pl. házasság)?
2009. júl. 13. 21:44
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
29%

Én nem néztem SOHA eddig!

De ezek után azt IS fogom nézni, mert akik azt nézik mind olyan jól járnak és csak irigylem őket!

2009. júl. 13. 21:48
 2/18 anonim ***** válasza:
34%
hát ha hosszú távon veszem, az nemszámít h honnan jött, a lényeg h dolgozzon tisztességesen, és azért meglehessen élni a fizetéséből.
2009. júl. 13. 22:04
 3/18 anonim ***** válasza:
83%
"meglehessen élni a fizetéséből" Élj meg a sajátodból, ne máséból akarj!!!
2009. júl. 13. 22:09
 4/18 anonim ***** válasza:
56%
na elmész te a tudod hova...én rendesen dolgozom, a szakmám is jó, és a fizetésemre sem panaszkodom....amit írtam, úgyírtam h összevetve a 2nk pénzét megtudjon élni belőle egy 4 tagú család esetleg.
2009. júl. 13. 22:14
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem aki az anyagiakat nézi, az már régen rossz. Milyen ember az olyan, akinél a párválasztásban beszámít az, hogy milyen anyagi háttérrel rendelkezik a leendő párja? Akik ezt számításba veszik, mind eltartatni akarják magukat. Gusztustalan.
2009. júl. 13. 22:16
 6/18 anonim ***** válasza:
74%
Gusztustalan, de jövedelmező!
2009. júl. 13. 22:19
 7/18 anonim ***** válasza:
80%
Elmész te! Nem én akarok megélni más fizetéséből!!!
2009. júl. 13. 22:20
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt sosem nézem!bár én mindig félek hogyha el kell jutni arra a pontra h kitálaljuk a magán életünket...ugyanis nekem elég zűrős az egyik szülöm...meg az elég életem
2009. júl. 13. 22:25
 9/18 anonim ***** válasza:
80%
Az anyagi hátterét nem nézem, de hogy be tudja-e osztani, amilye van, azt igen. Szerintem az fontos.
2009. júl. 13. 22:26
 10/18 anonim ***** válasza:
29%
szerinted én akarok megélni más fizetéséből? az én fizetésem bőven elegendő arra h eltartsam akár a férjemet is...de úgygondolom a családalapításhoz 2 ember fizetése kell.
2009. júl. 13. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!