Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a lányok nagyon követelőzőek, anyagiasak?
Szerintem a tiszta, őszinte szerelemmel össze nem egyeztethető elvárásokat támasztanak a fiúkkal szemben (elvárják, hogy az életüket, jólétüket a férfi oldja meg), míg a fiúk inkább elfogadnak egy lányt, akinek nincs pénze, komoly egzisztenciája?
És nem csak a bombanők ilyenek, hanem a csúnyácska lányok is, akikből sose néztem volna ki ilyen mentalitást.
Az volt a kérdés, hogy miért anyagiasak, nem az, hogy anyagiasak-e...
Nem kell meggyőzni semmiről, csak értelmezni a kérdést és válaszolni rá. Köszi.
Valaki már megértett és tudott releváns választ adni: otthon a szülők kényeztetik el őket.
Ez egy jó válasz, várom a további észrevételeket.
Pl. egymást rontják el a lányok? A barátnők hajszolják egymást? Irigység? Média hatása? Vagy mindig is ilyenek voltak a nők? Genetika? Evolúció?
Nekem amúgy nincs bajom a csajozással, csak olyan furcsa, hogy egy fiú sose beszél arról, hogy mije van egy lánynak, milyen vagyontárgyakkal rendelkezik: telefon, autó, lakás, pénz. Egy lány meg ha a barátnőinek le akarja írni a pasiját, akkor elkezdi: magas, xy cégnél dolgozik, ennyit keres, BMW-vel jár... Szóval nekik a pasi egyenlő az ember és a vagyon összességével.
Egy fiú meg úgy írja le a csajt, akivel randizik, hogy milyen alakja van, milyen a személyisége.
Ez miért van?
A nők többsége gyereket szeretne szülni, és biztonságos életet akar. Mindkettőhöz évszázadok óta vagyon és egzisztencia kell. A többség ezért méri ebben az értéket. A férfiak jót akarnak dugni, azért szép, vonzó lányt akarnak.
Üdv:
Captain Obvious
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!