Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tévhit avagy sem, hogy a SZÉP NŐK, bunkók, felszínesek, anyagiasak, gerinctelenek?
Én többségében kedves, aranyos szép lányokat ismerek, úgyhogy...
20/F
Nekem van egy olyan elméletem, miszerint a szép lányok már gyerekkoruk óta sok figyelmet, dícséretet kapnak pusztán azért, mert szépek. Nem tudják kezelni, hogy ennyire el vannak ájulva tőlük mások, és így az a téves képzet alakul ki bennük, hogy ők "jobbak" másoknál. És mivel már pusztán a külsejükkel képesek "elámítani" valakit, így nagyon nem is akarnak mélyebben látni ennél. Minek? És ezért felszínesek, mert az ő esetükből kiindulva leragadnak simán a felszínnél.
Anyagiasság és gerinctelenség pedig egyszerűen abból áll, hogy mivel nem igazán merülnek el az érzelmekben, érzésekben és ennyire könnyen elérhetnek bármit (lábaik előtt hever a világ) ezt ki is használják.
tévhit. De megadatik nekik, hogy válogassanak és kihasználják a szépségüket ahol lehet, és ez nem mindenkire hat pozitívan. Van, aki nem bírja ezt kezelni és elszáll magától.
Általánosítani lehet, de nem érdemes. Pl. gazdagok, kigyúrtak, stb. Vannak köztük ilyenek és olyanok is.
Mariantorral nagyon egyetertek!!!
Ha a lany nem is bunko, nem is felszines vagy anyagias akkoris tudni fogja hogy o akarmikor talalhat maganak egy pasit, nem fog a kapcsolatert tulsokat teperni teperjen a ferfi elvegre oruljon h vele vagyok, mert akarki massal lehetnek. Az igazi aranyhalak 17-18 eves korukban kezdenek odafigyelni magukra, akkor nincs ez a jellemtorzulas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!