Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert ilyen gerinctelenek az emberek?
Mindenki jon ezzel a majom dumaval, h jaj hat csak azert csaltam meg a parom, mert elhanyagolt.
Bar teny h nokre jellemzo, de pasik is vannak boven, akiknek eleg vastag a bor a pofajukon.
Miert nem szakitanak, valnak el?Vagy miert nem lehet feldobni a nyitott kapcsolat lehetoseget?
Mert a szakítás, elválás egyenlő az egzisztencia feldobásával. Pl., ha esetleg a megcsaló nem tudja éppen megcsalni a párját, akkor is lesz szex.
A nyitott kapcsolattal meg az a baj, hogy ha a megcsalt fél igazán szereti a párját, akkor nem akar osztozkodni rajta, és úgyse fogja kihasználni a lehetőségeket.
Mert egyszerűbb a párjuk háta mögött cselekedni, mint felvállalni a gondolataikat, és emberek módjára megbeszélni a gondokat. A legtöbb kapcsolatot ez öli meg.
...
Ez akkora baromság,a volt barátnőmmel,akit csaltam egy idő után már nem is volt kb más köztünk a téma,beszéltük erről,beszéltük arról,szépen,csúnyán,mindenhogy,épp csak nem csináltuk.Nagyon szerettük egymást és nem akartam nélküle élni,csak a szex nem volt okés.Idővel ez meg is mérgezett mindent.Utólag könnyű okosnak lenni persze,akkor is kiléphettem volna az egészből.
Kérdező:
- Neked rossz a szexuális életed?
- Házas vagy?
- Van gyereked?
- Van közös lakás, kocsi, stb. a partnereddel?
- Szereted a partnered?
- Próbáltad már megbeszélni vele az igényeidet?
stb.
Szerintem fogalmad sincs arról, milyen helyzetek felett ítélkezel ...
Kényelmi kérdés .... ez nagyon komoly :D
Már csak azért is mert a volt barátnőm mellett én dolgoztam havi 22-26 napokat,mert neki büdös volt a munka és mellette ha esetleg (mivel vele nem igazán mentek a dolgok,ugye...) elmentem szórakozni pl. - itt most nem félre...-ra gondolok,még hallgathattam érte.Igen,ez nagyon is igaz,nekem aztán eszméletlen kényelmes volt ez az egész... rahedli meló,mellette balhék otthon stb. (Y)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!