Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez mi? Szerintem gyerekes. Két fiúról van szó.
Két fiú van, akik barátok. Az elsővel egyszer randevúztunk, de csak elhívott teázni és nem történt köztünk semmi sem. Meg éreztem, hogy nem is érdeklem, mivel soha sem ért rá.
Vártam rá 1 hónapot, hogy elhívjon a következőre, előtte szintén egy hónapot, hogy egyáltalán elhívjon randevúzni.
Aztán egyre kevesebbet beszéltünk és már nem is lassan 3 hete. Viszont 3 hete megismerkedtem rajta keresztül egy barátjával, aki először nem volt annyira szimpatikus, aztán egyre jobban megtetszett. Tegnap randevúztunk, csókoloztunk és valószínűleg elmondta a barátjának, mert az első fiú kitörölt az ismerősei közül.
Rosszat tettem vagy ezt most minek vegyem?
L20 - F húszontúl.
7.válaszoló!
Az elsővel randizott,olvasd el legfelül van.Ha egy lánnyal randizok és annyira nem jövök be neki hogy más fiút is bevállal,akkor elvárnám hogy engem ne hülyítsen hanem legyen őszinte.Így mindenki hasznosabb dolgokat tud végezni.Nem azzal van gond hogy nem illenek össze és emiatt külön utakra lépnek,de nemigaz hogy néhány szóra sem méltatják egymást az emberek... Csak úgy szó nélkül megszünik,tök jó
8. válaszoló!
"Igen, mivel az úriember nem is keresett több hete, így lezártnak tekintettem."
Nem keresi hetek óta...mégis minek kéne bejelentenie neki, hogy van olyan aki foglalkozik is vele? Semmi köze hozzá, ő volt a bunkó, hogy nem szólt a lánynak, hogy bocs de nem kellesz....
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!