Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintem nagyon gyerekes...

Szerintem nagyon gyerekes amit művel, mit kezdjek vele?

Figyelt kérdés

Tavaly decemberben megismertem egy srácot a discoban,de csak annyi volt hogy egy másodpercre összenéztünk,és ment is tovább,de másnap a neten véletlen megtaláltam,beszélgettünk,stb.. és haverok lettünk.. Aztán februárban is áthívott,és megcsókolt,akkor mikor kérdeztem azt mondta hogy tetszem neki,aztán utána nem nagyon írt se msnen,se máshol,aztán múlt hét pénteken ugyanazon a szórakozóhelyen megcsókolt,akkor azt mondta,hogy azért,mert unatkozott,és kérdeztem hogy magadtól is ide jöttél volna,vagy a haverod mondta csak? Azt mondta hogy is-is,mert a haverom látta,hogy a srác haverja mondta a gyereknek,hogy mennyél oda és kapd le azt a csajt,és biztos vagyok benne,hogy ők már beszéltek rólam nem egyszer. És még aznap amikor mentünk haza,akkor a barátnőm oda szólt a gyereknek,hogy fujj! Mert a bnőmnek nem tetdszett,hogy a srác csak úgy megcsókolt náluk is,meg a buliban is,és nem jöttünk össze,mert nem tetszem neki,és a bnőm meg a buliban oda rángatta hozzám,és elkapta a gyereket,hogy mit képzel magáról hogy így kihasznált,és a srác meg kérdezte hogy ki használta ki az XY-t? És bnőm mondta hogy te! És elment,a haverom meg szándékosan elmondta neki,hogy nekem tetszett,és most a srác bunkó velem,és msnen meg nekem pattogott,hogy minek küldtem oda a bnőm,mikor nemis küldtem oda. :O Szerintem nagyon gyerekes,és még szerinte én gondolkozok úgy.

16L/19F

2011. jún. 20. 09:45
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd a francba ezt a srácot.
2011. jún. 20. 09:50
 2/10 anonim ***** válasza:
mik vannak 16 évesen, megy a szarkavarás :D hagyd a francba, járj iskolába, legyél a barátnőiddel, vagy keress vmi használható pasit
2011. jún. 20. 09:53
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is hagyd. Semmi ertelmet nem latom foglalkozni vele.
2011. jún. 20. 09:56
 4/10 anonim ***** válasza:
Minek foglalkozol vele? Kuka.
2011. jún. 20. 10:12
 5/10 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem te is borzasztóan gyerekes vagy, ráadásul hagytad magad kihasználni. Ha TE nem hagytad volna, nyilván nem tudott volna lekapni, nem? Ráadásul az is elég gyerekes, hogy a barátnőd próbál megvédeni. Szóval kb ugyanolyanok vagytok.
2011. jún. 20. 12:15
 6/10 A kérdező kommentje:

A barátnőmnek nem kell megvédeni,nem én kértem,nemis értem miért avatkozott bele mikor nem kértem.

És szerintem nem vagyok gyerekes .. csak olyan jeleket adott,amiből azt vettem le hogy tetszek neki.

2011. jún. 20. 12:35
 7/10 anonim ***** válasza:
szerintem te vagy a gyerekes. a srác szórakozni akart, neki sikerült csak te jártad meg, mert nem tudtad éretten kezelni a helyzetet. Láthattad volna hogy csak ennyi vagy neki, úgyhogy vagy elkurvulva élvezted volna a helyzeted, vagy elküldted volna a büdös francba ha elég érett lettél volna hozzá.
2011. jún. 22. 10:34
 8/10 anonim ***** válasza:

szia:)

szerintem is hanyagold ezt a fiút...akármennyire is tetszik:)

tudod egy rendes srác, aki komolyan gondolja egy lánnyal, nem csókolja meg csak úgy, és nem hagy ott szó nélkül, hanem tovább érdeklődik, bókol, randizgat...stb.:)

az a baj ezekkel a discos ismerkedésekkel, hogy nehéz olyan fiút találni, aki valóban rendes, mert ugye iszogatás, örültködés van és az inkább csak erről szól...én pl. ezért nem is szeretem, és lécci nagyon légy óvatos az ilyen bulikon, nyitott szemmel járj, és még csak véletlenül se menj el senkivel/senkikkel, akiket ott ismersz meg, ha még erőltetik is, tudj nem-et mondani, és tudod, az italmeghívásokkal is figyelj, mert olyan sok szemét pasi van, aki belekever dolgokat az italba, nagyon vigyázni kell...persze gondolom, hogy tudod ezeket, és ne kioktatásnak vedd ezt, mert nem azért írtam, csak ezt szerettem volna leírni:)

amit még tanácsolnék, hogy sose hagyd, hogy ismeretlenül csókoljon vki...mert amit már írtam is, komoly srác nem csinálja ezt, valamint ha mégis rendes a srác, akkor egy olyan kép alakul ki rólad részéről, hogy könnyen kapható vagy, és akkor azt fogja gondolni, hogy úgy viselkedhet veled, ahogy neki tetszik, akkor ír neked, ha ő úgy gondolja, akkor keres, amikor ő úgy gondolja...

na nem dumálok annyit:D ezt csak így le kellett írnom:)

ezzel a gyerekes pasival meg nem kell foglalkozni, felejtsd is el, ne keresd, ne alázd meg magad, és akkor majd veszi a lapot:)

fel a fejjel:)

remélem segítettem:)

2011. jún. 22. 10:42
 9/10 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

Ezt talàn beszéljétek meg ketten! ;)

Mind a ketten itt vàrtok segitséget, de ezt csak ti tudjàtok megoldani! vagy-vagy, nincs 3. lehetöség!!!

2011. jún. 22. 10:46
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kellett volna hagyd másodszor is , hogy megcsókoljon ... hagyd a fenébe
2011. jún. 22. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!