Vélenyény? Szerintem gyerekes, ostoba, hülyeség! :S
A 12.kerületben szigorodott a kutyatartási szabályzat, és van olyan fajta is, amit úgy ismernek mint gyerekszerető, jámbor fajtát, és ennek ellenére mégis fent van a "fekete listán"! Például a Leonbergi!!! Az egyik legideálisabb családi kutya, és rakjanak rá szájkosarat, mert idézem:
A kisgyerekek megijednek tőle, ó hogy bújnának az édesanyjuk ...csájába, hát nem igaz! Ki a fészkes jófenét érdekel, hogy mit gondolnak a kis taknyos, kölkök? Mert a szülők, olyan szocializálatlan bunkót nevelnek a gyerekből, hogy a kutya egy veszélyes és agresszív állat. És a német Juhász is!!!! A kutya, aki annyi segít az embereknek mint vakvezető, terápiás, és sok minden másra is használható eb! és az egészben a legjobb, hogy a listát a kerület főállatorvosa készítette, így mégcsak azt se mondhatjuk, hogy valaki olyan volt, akinek fogalma sincs a kutyákról! Német Juhászom van, és teljesen felháborodtam, hogy ezentúl, már nemcsak, hogy elengedni, de még szájkosár nélkül se tudom sétáltatni, mert egy fölösleges és felháborítóan sz.ar rendelet ezt mondja! pedig járunk vele suliba, és nagyon okos, szófogadó. Utálom ezt a k...va kerületet, ilyen törvényt hozni, bmeg!
Bocs de szerintem meg nem (lehet lepontozni sz@rok rá)
Múltkor éppen sétáltam, aztán jön felém egy kis csipsz@ros kutya vicsorogva, ugatva...megáll előttem, hogy lépni sem tudok, persze a póráz az sehol. A gazdája nagy kegyesen odajött röhögve persze, én meg közöltem vele, hogy legközelebb úgy belerúgok a kutyájába, hogy másik épület faláról fogja összeszedni darabokban...azóta ráteszi a pórázt
Aztán vittem le a szemetet, és láttam, hogy előttem lévő idős néni a szemetét szedi fel a kuka mellől, mert véletlenül melléöntötte... gondoltam segítek neki összeszedni...odajött egy kb olyan marmagasságú kutya, mint mi guggolva, aztán kezdett vicsorogni. Szóltam a gazdájának, hogy hívja vissza a kutyáját, persze nem vette komolyan (röhögött), úgyhogy rá kellett üvöltenem, hogy "Hívja már vissza a sz@ros kutyáját, különben úgy felrúgom, hogy besz@rik".
Sajnálom, állatszerető vagyok, de amit sokszor a kutyatulajdonosok magukról képzelnek illetve engednek meg maguknak az már iszonyat.
A kisgyerekeket már minden parkból kiszorították, hiába van kiírva, hogy nem lehet bevinni, csak azértis b@sznak a kiírásra, és beviszik. A játszótereket pont a kutyatulajdonosok miatt kellett körbekeríteni... és még sorolhatnám
Én egyenesen betiltanám a kutyatartást a lakótelepeken! Kínszenvedés az állatnak is ez a néhány négyzetméter amin mi emberek élünk...csak sokan úgy vannak vele, hogy annyira önzőek, hogy ezt nem veszik tudomásul. Aki kutyát akar tartani, költözzön kertesbe!
Jah, a kutyasz@rrol meg ne is beszéljünk... én pénzbírsággal büntetném és kötelezném, hogy más kutyapiszkát is ott azonnal szedje fel! Rögtön mindenki tudná a helyét és tisztaság lenne a városban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!