Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy még nem is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy még nem is olyan rég volt bátorságom szép lányoknál próbálkozni, de most már nincs hozzá se bátorságom, se kedvem és értelmét sem látom, mert úgyis visszautasít, kinek is kellenék én?

Figyelt kérdés

Például korábban buszmegállókban főleg, utcán, bevásárlóközpontokban szólítgattam le lányokat, nekem tetszőeket főleg, de voltak átlagos vagy csúnya lányok is.

KÖzben neten is próbálkoztam, itt is például ráírtam lányokra privátban, de most amikor olvasom, hogy valaki leírja mennyi fickó nézi meg utcán ráakarnék írni és nem merek, nem látom értelmét. De ez azért fura, mert ezelőtt ez engem nem érdekelt akármikor kezdeményeztem, amikor lehetőségem akadt.

Mi történhetett velem, ami így megtört?

2012. máj. 25. 18:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan.Sok magas jóképü miért nem tud csajozni? Én 1.88 vagyok és jóképü csoportba tartozom.Engem is utasitanak el.Miért?Mert nem sugárzok közvetlenséget, önbizalmat ha odamegyek egy lányhoz, egyszóval gátlásos vagyok.A csajok erre azt mondják hogy hiába jóképü ha nem férfi(nem magabiztos, gátlástalan ...)és nekik férfi kell.Ne kend a kinézetre, a férfiasság a lényeg.Lehet kérded mi a férfias, a válasz lényegében a magabiztos fellépés.
2012. máj. 26. 18:25
 12/12 anonim ***** válasza:

A magabiztos fellépés pedig sok tapasztalat árán érhető el.

Én is magas vagyok és arcra sem nézek ki Quasimódónak (:D), de ha rossz kedvem van, levegőnek néznek a nők. Amikor viszont nagyszerűen érzem magam a bőrömben, és felszabadult vagyok, akkor egyből érdeklődnek.

Nyilván egy átlagosnál előnyösebb külsőre hamarabb felfigyelnek a nők, de ha nincs mögötte semmi, akkor hiába.

2012. máj. 26. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!