Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a lányról? 17 éves, nagyon szép. és még nem volt barátja. Egy csomó fiút visszautasít. Ő meg néha mondja nekem még nem volt barátom.
Figyelt kérdés
Nem értem, akkor minek kell sírni? Köszi a válaszokat.2010. dec. 2. 19:30
1/8 anonim válasza:
vágyik a szerelemre és egy komoly kapcsolatra, csak még nem találta meg a számára megfelelő embert.
2/8 anonim válasza:
Azt hogy, még nagyon fiatal, majd találkozik olyan fiúval, aki neki is tetszik. Tudod, az ember nem akárkivel akar járni, hanem olyannal, akibe szerelmes tud lenni.
3/8 anonim válasza:
A csajszi jól gondolkodik, nem kell az első udvarlóval összebújni:p
Tudod, a férfi választ, a nő dönt.;)
4/8 anonim válasza:
másmilyet akar. Nem csak hogy legyen valamilyen, hanem az igazit várja.
5/8 anonim válasza:
Velem is ugyanez van. Gondolom ő se akar akárkivel összejönni csak azért, hogy elmondhassa van pasija. Sajnos a legtöbb fiú csak a bevállalós lányokat szereti meg azokat akik kelletik magukat...
17/L
6/8 anonim válasza:
nincs ezzel semmi baj sztem nem erzi magat erettnek egy komoly kapcsolatra meg mindennek eljon az ideje:)erre mondjak a turelem rozsat terem
7/8 anonim válasza:
Van egy olyan sejtésem, hogy ezt a kérdést miattam írta ki a kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!