Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok, nektek bejönne egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, nektek bejönne egy ilyen lány?

Figyelt kérdés

Én vagyok, és igen azért tettem fel a kérdést mert szeretnék szép válaszokat olvasni, de minden válasznak örülök, ha építő jellegű :D

- 170 cm, jó fenék (nagyon jó :D), kis mellek ( :( ), vékony derék...

- sok barátom van, sokat járok el, de nem diszkókba, hanem inkább házibuli ilyenek

- sokat olvasok

- tudom, hogy beképzeltnek tűnik (nem vagyok az!), de okos vagyok (általános dolgokban is meg értelmesebb mint pár velem egykorú :)), mondjuk tudom hogy a kérdés nem erről árulkodik :D

- nem vagyok olyan sértődékeny, meg féltékeny se

- kimondom ami bánt, nem csak célozgatok

- néha kicsit bunkó vagyok, de próbálok figyelni rá

- azért elég csajos vagyok, magassarkú ilyesmi, meg szeretem a csajos dolgokat (aranyos állatok, plüsscuccok stb)

- nem adom olyan könnyen magam (szval úgy nem smárolnék senkivel, hogy akkor ismertem meg..)

- makacs és büszke vagyok :D

köszi minden értelmes választ :)

17L

2012. máj. 23. 20:41
 81/91 anonim ***** válasza:
Bejönne, a vékony alkat és a kis mell nálam még előny is. A makacsság és büszkeség csak egy szintig, de pár évvel fiatalabb koromban simán oké lettél volna.
2012. júl. 27. 00:34
 82/91 A kérdező kommentje:

azért mondtam, hogy annak a csávónak se lesz ilyen nője soha, mert látszik rajta, hogy utálja az összes nőt, mert neki nem jött össze senki.

nem a bmw-s pasikra bukok. sőt nemtom mi ez a sztereotípia, egyetlen egy csajt sem ismerek akinek fontos lenne, h a pasinak sok pénze legyen.

2012. júl. 27. 08:59
 83/91 anonim ***** válasza:

Akkor is lehetetlen vagy megszerezni egy korombeli 19 éves srácnak. Mert ugye az "idősebbek" tapasztaltabbak már és jobban oda vannak értük. Köztudott, hogy ezekre buknak a mai csajok. Sok 17 éves lánytól olvastam már itt, hogy igen az idősebb pasik kellenek nekik...

Ezért még ha bejönnél, akkor is lehetetlen lenne a megszerzésed, akárcsak mint a többi 16-17 éves lány megszerzése.

Hogyha pedig, mégis fiatal pasit akartok, akkor csak a pávák jöhetnek szóba... Mert az a bejövős.

Mielőtt valaki cáfolná, ehm ehm:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2012. júl. 27. 12:26
 84/91 A kérdező kommentje:

jó, ezt már úgysem hiszi el senki, de a pávák tök undorítóak, és egy barátnőmnek sem jönnek be, és jó csaj mind :) úgyh van esély :) van akinek a rockerek jönnek be, van akinek az átlagosak. én pl undorodom a v nyaktól meg a feszülős cuccoktól :S

de hogy modnjak vmit amiért lehet szidni nekem pl a kockás has nagyon bejön (kinek nem mondjuk?), bár úgyse szerzek olyan pasit :D

2012. júl. 27. 12:35
 85/91 anonim ***** válasza:

Ha te mondod csaj!;) Am én is undorodom a feszülős ruháktól!

És ha van 1 pasi aki neked tetszik, és nincs kocka hasa, akkor az már bukott is?

/Nem, nem szidlak csak érdeklődöm:P/

19/F

2012. júl. 27. 12:42
 86/91 A kérdező kommentje:

nem bukott el, a múltkorinak se volt.

de attól még tetszik. hát most mér nektek is tetszenek a nagymellű nők, aztán mégse csak azoknak van pasija :)

2012. júl. 27. 12:47
 87/91 anonim ***** válasza:

Okés. Lényeg a lényeg, úgy sincs esélye egy visszahúzódó srácnak mint Én egy ilyen lánynál. Bár nem mintha máshol lenne :'D

Üdv.

2012. júl. 27. 16:12
 88/91 anonim ***** válasza:

nekem nem tetszenek a nagymellű nők

nem, nem vagyok bu​zi :D

18/F

2012. aug. 5. 00:44
 89/91 anonim ***** válasza:
"Még beljebb."
2012. aug. 5. 00:55
 90/91 anonim ***** válasza:

Kedves kerdezo!

Nekem bejossz, kuldj egy uzenetet privatba hogy merre laksz

2012. aug. 5. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!