Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, nektek bejönne egy ilyen lány?
Én vagyok, és igen azért tettem fel a kérdést mert szeretnék szép válaszokat olvasni, de minden válasznak örülök, ha építő jellegű :D
- 170 cm, jó fenék (nagyon jó :D), kis mellek ( :( ), vékony derék...
- sok barátom van, sokat járok el, de nem diszkókba, hanem inkább házibuli ilyenek
- sokat olvasok
- tudom, hogy beképzeltnek tűnik (nem vagyok az!), de okos vagyok (általános dolgokban is meg értelmesebb mint pár velem egykorú :)), mondjuk tudom hogy a kérdés nem erről árulkodik :D
- nem vagyok olyan sértődékeny, meg féltékeny se
- kimondom ami bánt, nem csak célozgatok
- néha kicsit bunkó vagyok, de próbálok figyelni rá
- azért elég csajos vagyok, magassarkú ilyesmi, meg szeretem a csajos dolgokat (aranyos állatok, plüsscuccok stb)
- nem adom olyan könnyen magam (szval úgy nem smárolnék senkivel, hogy akkor ismertem meg..)
- makacs és büszke vagyok :D
köszi minden értelmes választ :)
17L
..." jó a fenekem. Nagyon jó :D"...kérdezte valaki???
"makacs vagyok kicsit bunkó is megmondom amit gondolok"
"átműttetném az arcom"
......
PLASZTIK
itt én kérdezek, nem te drága :)
ja, neked se lesz ilyen nőd soha :D
Zenéből akkor inkább csak olyan jut el hozzád ami elég népszerű? pff Akkor a zenei ismereteid nem tükrözik azt, hogy olyan okos vagy ha csak a népszerű jut el hozzád. Mutathatok én mást is. Részben az a jó az ilyen lányokban, hogy gyakran vannak a társaság középpontjában, nagyon szociálisak, nehezen megközelíthetők, részben emiatt igazán vonzóak. Könnyen alakítanak ki maguk körül társaságot, részben a védelme miatt, mert törékenyek. Kihasználják, hogy a szépségük miatt sokat nyalnak nekik, alázatosak velük és bizonyára jobban érdekelne ami szokatlan, aki emberként bánik veled és nincs rá ez hatalmas hatással. Ilyen indíttatásból sajnos ráijesztettem arra a lányra akit szeretnék, úgyhogy szükségem lenne néhány tanácsodra. Kérlek! Másrészt az a baj az ilyen lányokkal, hogy túl sokat adnak mások véleményére, mivel a társaság középpontjában szedték meg magukat, hogy ilyen legyen a személyiségük, de azért nem rossz, többnyire helyén van. Bizonyára ez többnyire rád illik, de ha mégsem akkor csak egy vonzó női jellemet ábrázoltam neked.
18/F Borsod.
1 honnan veszed hogy csak az jut el hozzám, ami népszerű?
2 soha nem volt még olyan , hogy én lettem volna a társaság középpontja, és nem is baj, mert kellemetlenül érezném magam.
3 senki nem alázatos velem.
úgyhogy ez nem nagyon jött össze :)
Nem jössz be, több okból is. 17 éves vagy, lehetetlen megszerezni egy korombelinek, másrészt gondolom a BMW-s pasikra buksz. Üdv!
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!