Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok, nektek bejönne egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, nektek bejönne egy ilyen lány?

Figyelt kérdés

Én vagyok, és igen azért tettem fel a kérdést mert szeretnék szép válaszokat olvasni, de minden válasznak örülök, ha építő jellegű :D

- 170 cm, jó fenék (nagyon jó :D), kis mellek ( :( ), vékony derék...

- sok barátom van, sokat járok el, de nem diszkókba, hanem inkább házibuli ilyenek

- sokat olvasok

- tudom, hogy beképzeltnek tűnik (nem vagyok az!), de okos vagyok (általános dolgokban is meg értelmesebb mint pár velem egykorú :)), mondjuk tudom hogy a kérdés nem erről árulkodik :D

- nem vagyok olyan sértődékeny, meg féltékeny se

- kimondom ami bánt, nem csak célozgatok

- néha kicsit bunkó vagyok, de próbálok figyelni rá

- azért elég csajos vagyok, magassarkú ilyesmi, meg szeretem a csajos dolgokat (aranyos állatok, plüsscuccok stb)

- nem adom olyan könnyen magam (szval úgy nem smárolnék senkivel, hogy akkor ismertem meg..)

- makacs és büszke vagyok :D

köszi minden értelmes választ :)

17L

2012. máj. 23. 20:41
 71/91 anonim ***** válasza:

..." jó a fenekem. Nagyon jó :D"...kérdezte valaki???

"makacs vagyok kicsit bunkó is megmondom amit gondolok"

"átműttetném az arcom"

......

PLASZTIK

2012. júl. 10. 22:55
 72/91 A kérdező kommentje:

itt én kérdezek, nem te drága :)

ja, neked se lesz ilyen nőd soha :D

2012. júl. 10. 22:58
 73/91 anonim ***** válasza:

Zenéből akkor inkább csak olyan jut el hozzád ami elég népszerű? pff Akkor a zenei ismereteid nem tükrözik azt, hogy olyan okos vagy ha csak a népszerű jut el hozzád. Mutathatok én mást is. Részben az a jó az ilyen lányokban, hogy gyakran vannak a társaság középpontjában, nagyon szociálisak, nehezen megközelíthetők, részben emiatt igazán vonzóak. Könnyen alakítanak ki maguk körül társaságot, részben a védelme miatt, mert törékenyek. Kihasználják, hogy a szépségük miatt sokat nyalnak nekik, alázatosak velük és bizonyára jobban érdekelne ami szokatlan, aki emberként bánik veled és nincs rá ez hatalmas hatással. Ilyen indíttatásból sajnos ráijesztettem arra a lányra akit szeretnék, úgyhogy szükségem lenne néhány tanácsodra. Kérlek! Másrészt az a baj az ilyen lányokkal, hogy túl sokat adnak mások véleményére, mivel a társaság középpontjában szedték meg magukat, hogy ilyen legyen a személyiségük, de azért nem rossz, többnyire helyén van. Bizonyára ez többnyire rád illik, de ha mégsem akkor csak egy vonzó női jellemet ábrázoltam neked.

18/F Borsod.

2012. júl. 11. 00:35
 74/91 A kérdező kommentje:

1 honnan veszed hogy csak az jut el hozzám, ami népszerű?

2 soha nem volt még olyan , hogy én lettem volna a társaság középpontja, és nem is baj, mert kellemetlenül érezném magam.

3 senki nem alázatos velem.

úgyhogy ez nem nagyon jött össze :)

2012. júl. 11. 00:43
 75/91 anonim ***** válasza:
Hahaha. Lehet próbálkozni.
2012. júl. 11. 01:01
 76/91 anonim ***** válasza:
Na meg jól kijavítasz. Így gyorsabb és könnyebb ezt mind kiszedni belőled mint kérdésekkel :P
2012. júl. 11. 11:36
 77/91 A kérdező kommentje:
lehet :))
2012. júl. 11. 13:16
 78/91 anonim ***** válasza:
73%
Nem értem,hogyha azt mondod az embereknek "neked sem lesz ilyen csajod soha" akkor mit keresel itt? Ha olyan rohadt jó csaj vagy, akkor miért gyakori kérdéseken növeled az önbizalmad? Miért nem mész oda pár sráchoz és kérdezed meg,hogy bejössz-e nekik, ha úgy is biztos vagy a válaszukban?!!
2012. júl. 27. 00:08
 79/91 anonim ***** válasza:

Nem jössz be, több okból is. 17 éves vagy, lehetetlen megszerezni egy korombelinek, másrészt gondolom a BMW-s pasikra buksz. Üdv!

19/F

2012. júl. 27. 00:28
 80/91 anonim ***** válasza:
Hadd lassuk azt a nagyon jo popsit :D
2012. júl. 27. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!