Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok, nektek bejönne egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, nektek bejönne egy ilyen lány?

Figyelt kérdés

Én vagyok, és igen azért tettem fel a kérdést mert szeretnék szép válaszokat olvasni, de minden válasznak örülök, ha építő jellegű :D

- 170 cm, jó fenék (nagyon jó :D), kis mellek ( :( ), vékony derék...

- sok barátom van, sokat járok el, de nem diszkókba, hanem inkább házibuli ilyenek

- sokat olvasok

- tudom, hogy beképzeltnek tűnik (nem vagyok az!), de okos vagyok (általános dolgokban is meg értelmesebb mint pár velem egykorú :)), mondjuk tudom hogy a kérdés nem erről árulkodik :D

- nem vagyok olyan sértődékeny, meg féltékeny se

- kimondom ami bánt, nem csak célozgatok

- néha kicsit bunkó vagyok, de próbálok figyelni rá

- azért elég csajos vagyok, magassarkú ilyesmi, meg szeretem a csajos dolgokat (aranyos állatok, plüsscuccok stb)

- nem adom olyan könnyen magam (szval úgy nem smárolnék senkivel, hogy akkor ismertem meg..)

- makacs és büszke vagyok :D

köszi minden értelmes választ :)

17L

2012. máj. 23. 20:41
 31/91 A kérdező kommentje:
jaja főleg az alkoholos címűek :D
2012. máj. 23. 22:09
 32/91 anonim ***** válasza:
48%

Lelkileg olyan vagy mint én lányban! Bejon a stílusod. Én is szeretem ha pumpálják az egómat! Látom te is flegma vérmérsékletu vagy =) Bejossz, de inkább havernak, mert szerintem ha mi találkoznánk, abból rohogés lenne kifulladásig. Véletlenul nem Vikinek hívnak?

Ja és benne lennél egy kis Facebook-ozásban? :D

2012. máj. 23. 23:38
 33/91 anonim ***** válasza:

Nincsen veled semmi gond, csupán rendkívül látszik egy, az én korombelinek, hogy még nagyon gyerek vagy! :) Ez hidd el, meglátszik a szavaidból. De nincs is ezzel semmi gond tizenhét évesen, ha két-három évvel idősebb lennél, szívesen megismerkednék veled. Nem tartanék a leírtak alapján lehetetlennek egy komoly kapcsolatot egy pár évvel érettebb kiadásból belőled! :-)

22/F

2012. máj. 23. 23:46
 34/91 anonim ***** válasza:
kep nincs?
2012. máj. 24. 09:26
 35/91 anonim ***** válasza:
2012. jún. 6. 21:59
 36/91 A kérdező kommentje:

nem... én nem beszélek ilyen sznobosan :D

de pl ez vagyok:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

:D

2012. jún. 6. 22:11
 37/91 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon szimpatikusnak tűnsz ezek alapján amiket leírtál.Azt is elhiszem,hogy okos vagy mert ez a megfogalmazásodból is jól látszik.

Nem akarok ismerkedni,mert sajnos egy kicsit idős vagyok hozzád,de egyébként teljesen bejössz.

Azért egy kép mégis jó lenne.

Még egy kérdés a végére.

Írtad,hogy milyen zenéket hallgatsz,érdekelne,hogy klasszikus zenét szeretsz-e és ha igen milyet,milyen zeneszerzőket?

2012. jún. 6. 22:20
 38/91 Mr.okos válasza:

Totálisan bejösz nekem. Nekem a kedvencem a Tankcsapda és imádom a Rockot. mit szólnál ha megismerkednénk???

20F

2012. jún. 6. 22:31
 39/91 A kérdező kommentje:

köszi :)

hát klasszikust nem szoktam annyira, mondjuk mozarttól a lacrimosat szeretem :D

hát amit belinkeltem kérdésnél van egy kép a második oldalon de csak hátulról :D

2. : nem szoktam neten ismerkedni annyira. :)

2012. jún. 6. 22:39
 40/91 anonim ***** válasza:

Figyelj.. nekem van egy osztály társam (lány) minden tulajdonság passzol rá amit irtál (kivéve a külsőtök) és még is utálom... a büszkeség, makacsság és bunkóság vegyítve átlagnál kicsit magasabb értelmi szinttel... háááát :/ elég idegesítő is lehet

-kimondom ami bánt--> ezt meg lehet, hogy az életben szőrszál hasogatásnak hívják inkább nem ? o.O

könnyű itt olyan képet festeni magunkról ami szépített, mégis igaz ránk ...

Makacs= nem lehet meggyőzni akkor sem ha tudom hogy igazad van (ennél idegesítőbbet elképzelni sem tudok, azonnali kapcsolat megszakítást jelent nálam)

Makacs és még bunkó is= nem elég hogy neked kell hogy igazad legyen még ki is röhögsz utána..

Okosabb= még fel is használod később ellenem

kimondod amit gondolsz= ha vmi kifogásolható van rajtam azt vígan kimondod és leszarod ha rosszul esik mert "te csak kimondod amit gondolsz"

ezzel nem megsérteni akarlak hanem utalni arra hogy mindent lehet szépíteni, de ha ez amit írtam igaz rád akkor KÉRLEK legalább magadnak ne hazudj és próbálj változtatni :/

én nem állok be a rajongóid sorába mert kell egy-két ellenlábas...

amúgy szép vagy és jó a segged :D (az a lány akit én említettem annak pont ellentétes teste van veled..)

15/f

2012. jún. 6. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!