Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, nektek bejönne egy ilyen lány?
Én vagyok, és igen azért tettem fel a kérdést mert szeretnék szép válaszokat olvasni, de minden válasznak örülök, ha építő jellegű :D
- 170 cm, jó fenék (nagyon jó :D), kis mellek ( :( ), vékony derék...
- sok barátom van, sokat járok el, de nem diszkókba, hanem inkább házibuli ilyenek
- sokat olvasok
- tudom, hogy beképzeltnek tűnik (nem vagyok az!), de okos vagyok (általános dolgokban is meg értelmesebb mint pár velem egykorú :)), mondjuk tudom hogy a kérdés nem erről árulkodik :D
- nem vagyok olyan sértődékeny, meg féltékeny se
- kimondom ami bánt, nem csak célozgatok
- néha kicsit bunkó vagyok, de próbálok figyelni rá
- azért elég csajos vagyok, magassarkú ilyesmi, meg szeretem a csajos dolgokat (aranyos állatok, plüsscuccok stb)
- nem adom olyan könnyen magam (szval úgy nem smárolnék senkivel, hogy akkor ismertem meg..)
- makacs és büszke vagyok :D
köszi minden értelmes választ :)
17L
köszi, nem baj ha ellentétes véleményen is vagy :)
a makacsot nem úgy értettem, hogyha nincs igazam, akkor nem fogadom el. úgy hogyha pl nem tetszik valami, akármennyire is próbálják rám erőltetni nem veszem meg. meg azt csinálom amit jónak gondolok, hogyha más más véleményen van akkor is (pl anya könyörög, hogy tanuljak más tárgyakból is legalább egy kicsit, nem csak azokból ami kell, de soha nem tanulok -ennek ellenére 2 tantárgyból vagyok négyes, többi mint ötös-).
Nem szoktam megbántani másokat. Van egy osztálytársam aki igen, utálják is, de én nem. Ha nem tetszik valami és kérdezik, akkor megmondom, de ok nélkül nem vagyok bunkó. És pont, hogy az őszinteségemet szeretik, mivel szerintem ez sokkal jobb tulajdonság mint pl a kétszínűség :) (Ja amúgy ez is a makacsságomat bizonyítja, hogy nem vagyok hajlandó kedves lenni olyanokkal akiket nem szeretek. Soha nem szólok be nekik, de nem kedveskedek velük, mint skoan mások).
Hú, ez nagyon hosszú lett :D Köszi :D
szerintem is az a legfontosabb pl egy pasiban h vicces legyen :D
hát az ismerőseimmel mindig szétröhögjük magunkat mindenen, úgyhogy... :D
nem tudom. nem szeretem az arcom. legszívesebben átműttetném... de nem tudom, hogy mit :D
barna hosszú haj, barna szem, stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!